Adalar vapurunda kaptan dehşeti

Adalar vapurunda kaptan dehşeti
İstanbul'da Beşiktaş-Adalar seferini yapan Mavi Marmara Kooparatifi'ne ait motorun kaptanı bir yolcuyu güvertenin merdivenlerinden aşağı attığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan hareketle 23 Temmuz Pazartesi akşamı 18.30'da Kabataş aktarmalı Heybeliada- Büyükada seferi yapan Mavi Marmara Kooperatifi'ne ait yolcu motorunda skandal bir olay yaşandı. 

Tarifeli yolcu motorunda kaptan köşkünden yayılan yüksek sesli müzik yayınından rahatsız olan bir yolcu, müziğin sesini kısması için kaptanı uyardı. Ancak yolcuya beklenmedik bir şekilde tepki veren kaptanın "Bu benim gemim, beğenmediysen in" diyerek yanıt verdiği iddia edildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, hızla yolcunun üzerine yürüyen kaptanın yolcunun kolunu büküp yakasından tutarak geminin ikinci kat güvertesi merdivenlerinden birinci kata attığı öne sürüldü. Diğer vatandaşların araya girerek kurtardığı yolcu, hastaneden darp raporu aldıktan sonra polise giderek şikâyetçi oldu. Balat'taki Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde ifade veren yolcunun şikâyeti üzerine inceleme başlatıldı.