Adana perişan oldu. Cadde ve evleri su bastı

Adana perişan oldu. Cadde ve evleri su bastı
Adana'nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, bazı evlerde ise baskın yaşandı, bir istinat duvarı yıkıldı.

İlçe genelinde gündüz saatlerinde etkisini gösteren sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kentin bazı işlek caddelerinde oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar güçlükle ilerleyebildi.
İSTİNAT DUVARI YIKILDI
Bazı ev ve iş yerlerini su basarken, tarım arazileri de taşkından etkilendi, bir bahçenin istinat duvarı ise yağmur sırasında yıkıldı.
Ayrıca, Tufanpaşa Mahallesi Tanrıverdi Sokak''ta yolun çökmesi nedeniyle bir kamyonet çukura düştü. Kamyonet, belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.
FEKE''DE DE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU 
Öte yandan yine Adana''nın Feke ilçesinde yaklaşık 15 dakika boyunca ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. İlçeye bağlı Akoluk Mahallesi Katsem Yaylası’nda sabah saatlerinde başlayan yağmur, yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu nedeniyle bölge beyaza büründü. Düşen doluların ceviz büyüklüğünde olduğu görüldü.