Advocaat'tan Fenerbahçeli futbolcularına şok sözler!

Advocaat'tan Fenerbahçeli futbolcularına şok sözler!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1 sonuçlanan Zorya maçı sonrası çok tartışılacak bir açıklama yaptı: "Kadromuzda üst seviye futbol oynayamayacak oyuncular var."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Zorya ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcının açıklamaları şöyle:

- Geç gelen bir golle bu akşam beraberliği sağladık. Fazlasıyla hak edilen bir beraberlikti. Rakibimizin 1,5 pozisyonu var. Bir golleri var. 1,5 pozisyonla gol attılar. Biz ilk yarıda pozisyon üretemedik. 1-0'dan sonra gol atmayı deneyen tek takım Fenerbahçe'ydi. Son dakikada şans bizim yanımızdaydı, Simon'un frikiğinde şans bizim yanımızdaydı.

- Daha fazla forveti oyuna aldık ve rakibimiz geri çekilmek durumunda kaldı. Maçın sonlarında 4 forvetle oynadığımız dönemler oldu. Tüm oyuncuları önemli maçlarda görme şansı bulduk. İlk geldiğimiz güne kıyasla, oyuncularımızı daha iyi değerlendirecek noktaya geldik.

- Futbol olarak doğru yoldayız. İki önemli kanat oyuncumuz bu akşam bizimle değildi. Onların eksikliğini de hissettiğimizi söylemeliyim. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, Avrupa deplasmanında beraberlik önemlidir. Şunu söylemeliyim, biz geliyoruz.

"SOW'UN BİR FORVET OYUNCUSU OLDUĞUNU DUYDUM"

- Moussa Sow'un bir forvet oyuncusu olduğunu duydum. O yüzden onu temel yerinde yani forvette oynatıyorum. Sow'u kenarda oynatırsak bu kez Volkan Şen ve Lens gibi iki oyuncudan birini kenarda bırakmamız gerekir.

- Geçen sezondan çok fazla sayıda maç kaseti seyrettim, bizim futbolumuz geçen sezondan farklı bir futbol. Bizim kadromuzda üst seviye futbol oynayamayacak oyuncular var.

- Biz puanlar almak mecburiyetindeyiz, bunun hiçbir bahanesi olamaz. Haklısınız, daha fazla pozisyon üretmeliyiz, artık 3 puanları almalıyız.

- Oyuncuların birbirini sevmediğini konusuna katılmıyorum. Belki siz böyle görmek istiyorsunuz, ama ben böyle görmüyorum. Bu durum ne dün böyleydi, ne de bugün böyle. İsterseniz bunu oyunculara da sorabilirsiniz.

Advocaat, bir Ukraynalı gazetecinin "Hangi Zorya oyuncusu size sorun yarattı?" sorusu üzerine de "Benim kendi oyuncularım" cevabını verdi.