Alkole üst üste zam gelince tekel bayiler cazip hale geldi

Alkole üst üste zam gelince tekel bayiler cazip hale geldi
Afyonkarahisar'da bir tekel bayisinden 30 bin liralık hırsızlık yapan 2 şüpheli polis ekiplerinin yoğun çalışmasıyla birlikte yakalandı. Yakalanan şüpheliler polis merkezinde işlemleri yapıldıktan sonra mahkemeye çıkartıldı.

DHA'nın haberine göre Afyonkarahisar'da 14 Ocak gecesi Kanlıca Mahallesi'ndeki bir tekel bayisine giren şüpheliler 30 bin liralık sigara ve içki çaldı. Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Güvelik kameralarını inceleyen ekipler, olay yerine bir araçla gelen İ.A. (36) ve M.Y.'nin (38) hırsızlığı gerçekleştirdiğini belirledi.

'SUÇ EŞYASINI SATIN ALMAKTAN İŞLEM YAPILDI'

Takibe alınan 2 şüpheli 18 Ocak günü öğle saatlerinde yakalandı. Şüphelilerden İ.A., verdiği ifadede içki ve sigaraları çaldıktan sonra Sahipata Mahallesi Ankara yolu üzerinde bulunan başka bir tekel bayisine sattıklarını anlattı.
Şüphelilerin evinde, iş yerinde ve olaya karıştıkları araçta yapılan aramalarda suç unsuru bulunamazken, çalıntı sigara ve içkileri aldığı iddia edilen ikinci tekel bayi ise suçlamaları reddetti. Tekel bayi sahibine 'suç eşyasını satın almaktan' işlem yapıldı.
Polis merkezinde işlemleri tamamlanan İ.A. ve M.Y. ise bugün adliyeye getirilerek hakim karşısına çıkarıldı. 

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Şüphelilerin hırsızlık anı tekel bayisinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde içeri giren şüphelilerden birinin iki çekmecede bulunan malzemeleri cebine doldurup, hızla dışarı çıktığı görüntülendi. Olay sırasında diğer şüphelinin ise araçta beklediği öğrenildi.

tekel-bayisinden-30-bin-liralik-hirsizliga-2-gozalti-8254-dhaphoto2.jpg

tekel-bayisinden-30-bin-liralik-hirsizliga-2-gozalti-8254-dhaphoto1.jpg