"Ağızlarını korkak alıştırmasınlar"

"Ağızlarını korkak alıştırmasınlar"
Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan 11. Kalkınma Programına ilişkin açıklamada bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Oku atıyorlar orayı çizip ‘12’den vurduk’ diyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan ve Meclis’e sunulan 11. Kalkınma Programına ilişkin eleştirilerde bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, açıklanan hiçbir rakamın gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Fox TV’da Çalar Saat programına konuk olan Ağıralioğlu, “Ağızlarını korkak alıştırmasınlar, söylesinler TÜİK’e ‘Enflasyon sıfır’ desinler. Böyle demekle ülke ekonomisi düzelecekse yapsınlar” ifadelerini kullandı.

Çadır devleti yönetir gibi ülke yönetilemez diyen İYİ Partili Vekil, “Bu ülke bu iktisadi sıkışmayı daha fazla taşıyamaz” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin muazzam bir daralma içerisinde olduğunu belirten Ağıaralioğlu, “Kıbrıs’ta sorunlarımız var, Suriye’de PKK devleti kurulmak isteniyor, İran ambargosu yolda, NATO ile S-400 gerginliği yaşıyoruz. Ülke Muazzam bir sıkışma içerisinde, bu şekilde daha fazla gerilimi taşıyamaz” dedi.

Numan Kurtulmuş’un “Gerekirse siyasi tövbe ederiz” sözlerini hatırlatan Yavuz Ağıralioğlu, “Atlattık seçimi. Şimdi tövbe zamanıdır otursunlar tövbe etsinler. 2002 kuruluş ilkelerine baksınlar” şeklinde konuştu.