Ağrı'da bir köy 10 gündür su ulaşmıyor

Ağrı'da bir köy 10 gündür su ulaşmıyor
Ağrı'da merkeze bağlı Çayır Köyü'nün Muhtarı Zamanhan Akay, "Köyümde su parasını veremeyen vatandaşlar var. Hepsini tahsil etmem imkansız. Ben bu su parasını toplayamıyorum." ifadelerini kullandı.

Ağrı'da merkeze bağlı Çayır Köyü'nün Muhtarı Zamanhan Akay 10 gündür köylerinin susuz kaldığını ifade etti.

Akay, "Benim köyüm susuzlukla terbiye ediliyor. Köyümde su parasını veremeyen vatandaşlar var. Hepsini tahsil etmem imkansız. Ben bu su parasını toplayamıyorum. Benim köyümde sular kesiktir. Ben  TEDAŞ'ın tahsilat memurluğunu yapmuıyorum ki. Ben yapamam." dedi. 

Gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından muhtarın durumu anlattığı videoyu ve yaşananları paylaştı. Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle oldu:

Ağrı merkeze Çayır Köyü'nün Muhtarı Zamanhan Akay aradı. Köylerine su gelmesini sağlayan ARAS EDAŞ adlı şirkete olan 20 bin TL borç yüzünden 10 gündür sularının kesik olduğunu anlattı. Şirket, Ağrı Valisi'nin ricasına rağmen elektrik vermiyormuş. Muhtar, "Bir çare bulun" diyor.

Ağrı merkez Çayır Köyü'nün Muhtarı Zamanhan Akay aradı. Köylerine su gelmesini sağlayan ARAS EDAŞ adlı şirkete olan 20 bin TL borç yüzünden 10 gündür sularının kesik olduğunu anlattı. Şirket, Ağrı Valisi'nin ricasına rağmen elektrik vermiyormuş. Muhtar, "Bir çare bulun" diyor.