Şahan Gökbakar Teğmen Çelebi’ye 100 yıl unutulmayacak tepki gösterdi. Ahlak dersi için çocuklarınıza da okutun

Şahan Gökbakar Teğmen Çelebi’ye 100 yıl unutulmayacak tepki gösterdi. Ahlak dersi için çocuklarınıza da okutun
Komedyen ve Oyuncu Şahan Gökbakar, AKP’ye katılacağı iddia edilen Teğmen Mehmet Ali Çelebi'ye sert tepki gösterdi. Gökbakar, "Oy veriyorsun, seçiliyor. Sonra sövdüğü A partisine geçip, övgüler diziyor. Ee bu dolandırıcılık." dedi.

Mehmet Ali Çelebi, CHP''den milletvekili olmuş, ardından partisinden istifa ederek Muharram İnce''nin kurduğu Memleket Partisi''ne katılmıştı.

Memleket Partisi''nden de ayrılan Çelebi''nin AKP''ye geçeceği iddia ediliyor.

Komedyen ve Oyuncu Şahan Gökbakar, gündeme ilişkin yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 

Komedyen Şahan Gökbakar''dan Mehmet Ali Çelebi''ye "Ee bu dolandırıcılıık" diyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İnsanları yalan söyleyerek kandırmak, sahtekarlık dolandırıcılık yapmak her meslek grubunda suçtur. Ama nedense siyaset de suç olmuyor. Mesela adam B partisinde, A partisine saydırıyor. Oy veriyorsun, seçiliyor. Sonra sövdüğü A partisine geçip, övgüler diziyor. Ee bu dolandırıcılıık." ifadelerini kullandı. 

Gökbakar ayrıca "Bu işleri yapan siyasetçilerin, siyasetten men edilmesi lazım. Siyaset yapanlar ülkeyi yönetiyor. Önemli bir meslek yani. Kuralı kaidesi, etik anlayışı vs neden yok? Bu siyaset şekli medeni hiçbir ülkede yapılamaz. Biz de gelenek halinde" dedi.

Gökbakar''ın paylaşımları şöyle: 

MEHMET ALİ ÇELEBİ KİMDİR?

Mehmet Ali Çelebi, 23 Temmuz 1984 tarihinde Ankara''da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasya''da tamamladı. Maltepe Askerî Lisesini birincilikle bitirdi. 2007''de Kara Harp Okulunu 4. olarak bitirdi ve teğmen oldu. 1 senelik eğitimden sonra askeri helikopter pilotu oldu.

Ergenekon davaları kapsamında, “örgüt adına Hizb ut-Tahrir örgütü içine sızarak faaliyetlerde bulunduğu” iddiasıyla 18 Eylül 2008’de tutuklanarak, 41 ay cezaevinde yattı.11 Mart 2014 tarihinde hakkında iddia edilen suçlardan beraat etti. Yaşadıklarını "Teğmen" adını verdiği kitapta kaleme aldı.

CHP 35 ve 36. Kurultaylarında parti meclisine girdi. 2018 genel seçimlerinde milletvekili seçildi. 29 Ocak 2021 tarihinde CHP''den istifa etti.

17 Mayıs 2021 tarihinde kurulan Memleket Partisine katılan Çelebi, 25 Şubat 2022 tarihinde Memleket Partisi''nden de istifa etti.

Çelebi''nin şimdi de AKP''ye geçeceği iddia ediliyor.

İlgili Haberler