Ahmet Ağaoğlu: “Hakem VAR’a gidip neyi izledi”

Ahmet Ağaoğlu: “Hakem VAR’a gidip neyi izledi”
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Eskiden 'Hakemler hata yapar gözler yanılabilir' diyorduk şimdi gözlere bir de kamera eklendi çok merak ediyorum bizim pozisyonumuzda hakem VAR'a gidip neyi izledi" dedi.

Süper Lig'de 21. haftanın en önemli maçonda Galatasaray, Trabzonspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederken bordo mavili cepheden maçın hakemi Ümit Öztürk'e sert tepki vardı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, maçın ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. Haftanın ilk gününde de hala sıcaklığını korutan konuyla ilgili Fanatik'e konuşan Ağaoğlu şunları söyledi:

“Bin bir uğraşla lise çağındaki çocuklara şans verip oynatıyoruz onlara güveniyoruz. Daha sonra da sahadaki hakemlere emanet ediyoruz. Hakemlerin görevi bu çocukların hakkını korumak, onları eğitmek, onlara öğretmek.

Bu, kartla olur sözle olur ama en önemlisi adaleti sağlayarak olur. Dün soyunma odasına indim, garip bir atmosfer vardı. Çocuklar ne olduğunun farkında bile değil, böyle şeyler neden oluyor biz bile anlayamıyoruz.

Eskiden 'Hakemler hata yapar gözler yanılabilir' diyorduk şimdi gözlere bir de kamera eklendi çok merak ediyorum bizim pozisyonumuzda hakem VAR'a gidip neyi izledi...

Ben pozisyonu gördükten sonra o kadar emindi ki, top Yusuf'un elindeydi, Yusuf mu atar Rodallega mı atar diye düşünürken penaltı kararı çıkmayınca doğal olarak şoke oldum.

Diyecek çok fazla bir şey yok her şey herkesin gözü önünde oluyor. Bilmediğimiz şeyler mi oluyor insanın kafası karışıyor UEFA dahil olmak üzere herkes altyapıdan kısa sürede bu kadar oyuncu çıkartıp üst yapıda oynatmamızı överken hakkımızın bu kadar açık şekilde yenmesi insanı çok üzüyor.

Ama pes edecek değiliz, biz bu çocuklara sonuna kadar güveniyoruz oynatmaktan da arkalarında durmaktan da vazgeçmeyeceğiz. Trabzon taraftarından da isteğim bu çocukların arkasında durmaya devam etsinler. “

İlgili Haberler