Ahmet Altan ifşa nedeniyle mi tutuklandı?

Ahmet Altan ifşa nedeniyle mi tutuklandı?
FETÖ’nün medya yapılanması davasında yargılanan Ahmet Altan’ın tahliye olduktan sonra kaleme aldığı yazının tutuklanmasına neden olduğu iddia edildi. Altan'ın yazısının FETÖ’de adeta kriz meydana getirdiği belirtilirken, Milat gazetesi yazarı İsmail Zelvi ise krizle ilgili çok ilginç bir iddia ortaya attı.

FETÖ sanığı Ahmet Altan'ın yeniden tutuklanmasının ardında, tahliye edildikten sonra kaleme aldığı  "Kağıttan flüt" başlıklı yazısının olduğu iddia edildi.

Tahliyesinden kısa bir süre sonra yeniden tutuklanan FETÖ sanığı Ahmet Altan, söz konusu yazısında, koğuş arkadaşı Selman’ın kağıttan flütünü anlatmıştı. Yazının üzerinden çok geçmeden Altan'ın bahsettiği Selman'ın, Fetullah Gülen’in yeğeni Selman Gülen olduğu anlaşıldı.   

“Selman” olayı FETÖ’de adeta kriz meydana getirdi. Milat gazetesinden Koray Taşdemir'in haberine göre,  FETÖ organizasyonu Rumi Forum’un Başkanı Ali Yurtsever’in Altan’ın yazısını paylaşarak, Altan’ın Selman diye bahsettiği kişinin FETÖ elebaşının yeğeni olduğunu ifşa etmesi Ekrem Dumanlı ve Önder Aytaç’ın tepkisine oldu. Yurtsever Twitter paylaşımını kaldırsa da, Altan’ın ilk yazısına FETÖ’nun yeğenini konu etmesi manidar bulundu. Bunun bilinçli bir seçim olduğu ifade edilirken, Altan’ın Selman diye söz ettiği kişinin kim olduğunu bilmemesinin mümkün olmadığı belirtildi.

181120190958179594954.jpg

 

"SELMAN'IN KAĞIT FLÜTÜ, ALTAN BAL GİBİ FETÖ'CÜ"

Diğer yandan, Milat gazetesi yazarı İsmail Zelvi ise, krizle ilgili bugünkü yazısında çok ilginç bir iddia ortaya attı. Zelvi’nin “Selman’ın kağıt flütü, Altan bal gibi FETÖ’cü” başlıklı yazısının satır başları şöyle:

Ahmet Altan’ın tekrar içeri tıkılmasının gerekçesi olarak gösterilen Selman’ın kağıttan flütü yazısında Selman Gülen’in deşifre edilişine örgüt içinde Osman Karakuş’un adamı olarak bilinen Ekrem Dumanlı’nın gösterdiği tepki Altan’ın FETÖ’cü olmamakla birlikte yardım ve yataklıktan yargılanmasının nitelik değiştirmesi, Altan’ın bal gibi de FETÖ’cü olduğunu gösteriyor. Terörist Dumanlı, Selman’ı deşifre edenleri Safderun insanlar olarak niteleyerek Ahmet Altan’ın söyleminde bir hikmet olduğunu, yazının bir yerlere gitmesi gereken mesaj olduğunu tarihte nasıl yer bulacağının bilinmesi gerektiğini söylüyor. Yani FETÖ ile içli dışlı Altan, Gülen’in yeğeni üzerinden bir yerlere mesaj veriyor.

RUSYA İDDİASI

Pekiyi kim bu Selman Gülen, Ahmet Altan niye bunun üzerinden mesaj veriyor. Yamanlar Koleji mezunu, Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu, Terör örgütünün Rusya sorumlusu. Rus bürokrasisinde üst düzey görevlilerin çocuklarını ve gelecek vadeden Rus öğrencileri örgüte devşirmekle görevli. Merkezi Taksim’de olan Türk-Rus Vakfı aracılığıyla hem Rusya’da hem de Türkiye’de öğrencilerin değişim programlarını yönetti. KGB ve Rus istihbaratı içine yerleştirilecek Rus çocuklarını bu seçiyordu. İstanbul Ümraniye’de yakalandığında lüks otomobilde yapılan aramada 3 adet telefon, bir adet hard disk ve dron ele geçirildi.

BABASI İÇİN ÖLÜM EMRİ İDDİASI

Terör örgütlerinin iç infazlarını duymuşsunuzdur. Anlatacağımız olay, din adamı diye önümüze konulan FETÖ’nün kardeşini bile öldürtebilecek kadar cani bir aktör olduğunu gösteriyor. Selman’ın babası Mesih Gülen, Maltepe SEMA hastanesinde bir kalp ameliyatı geçirir. Ergenekon operasyonunun başladığı günlerde aynı hastaneye kontrole gider. Kontrollerde kendisine HİV pozitif olduğu söylenir (AİDS), HİV iki yolla bulaşıyor Seks ve kanla. Mesih Gülen HİV olduğunu öğrendiğinde, elini eteğini dünya işlerinden çeker. Umreye gider, gece namazlarına başlar. Çağlayan Matbaa Şirketi’nin sahibi olan Mesih, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan’ın talimatıyla görevden alınarak Kaynak Holding’de pasif bir göreve getirilir. FETÖ elebaşı Mustafa Özcan eliyle öz kardeşine operasyon yaptırarak, onu maddi olarak üç kuruşa muhtaç hale getirir.

ÖZCAN-KARAKUŞ ÇATIŞMASI

Aile Mesih Gülen’in ne zaman öleceğini düşünürken, Selman’ın kardeşi Ebu Seleme Gülen’in kayınpederi olan Osman Karakuş devreye girer. Mesihin diğer oğlu Ebu Seleme ile Osman Karakuş’un kızı evlidir. Gelin Haseki’de laborant olarak çalışmaktadır. Osman Karakuş ile Mustafa Özcan paralel olarak FETÖ elebaşısına bağlı, birbirleriyle ast üst ilişkisi olmayan iki terör aygıtıdır. Türk derin devletine alternatif bir oluşum ortaya koyan FETÖ yapılanmasında Osman Karakuş beyaz saçlı ekibin başıdır. Mustafa Özcan ise Bank Asya’nın kurtarılması operasyonunda İsrail’den 3 milyar dolarlık geri ödemesiz krediyi sağlayan kişi. Biri yurt içi diğeri uluslararası sorumlu.

AIDS VİRÜSÜ

Mustafa Özcan’ın devreye girmesi ile Haseki’de laborant olan Gelin Gülen, kayınpederi Mesih Gülen’in kan tahlilini yaptırır. HİV negatif olduğu AİDS olmadığı ortaya çıkar. Tahlil Cerrahpaşa’da tekrar ettirilir. Yine HİV negatif olduğu ortaya çıkar. Mustafa Özcan’ın Mesih Gülen’e HİV vermekle görevlendirdikleri işi becerememişlerdir. Mesih’e HİV pozitif raporunu veren doktorun akıbeti infaz edilip edilmediği bilinmemektedir. Mesih’in AİDS olmadığı ortaya çıktığında ise, Mustafa Özcan’ın ve Mesih Gülen’in oturdukları Çamlıca Apartmanını izleyen birileri peydah olur. Osman Karakuş vasıtasıyla bu kişilerin Devletin adamı olmadığı, Mustafa Özcan’ın talimatıyla Mesih’i öldürmek için görevlendirilmiş elemanlar olduğu ortaya çıkar. Mustafa Özcan’ın FETÖ elebaşından talimat almadan böyle bir şey yapamayacağı açıktır. FETÖ elebaşı yapacağı darbede gerçek Mesih kendisi olduğunu ispat etmek için kardeşinin infaz emrini vermiştir. Mesih’in oğulları Selman ve Ebu Seleme günlerce ellerinde bıçak komşuları Mustafa Özcan’ı öldürmek için kapıda nöbet tutarlar. Örgütten birileri bunun yol almadığını belirtince, Mesih Gülen’i devletten değil il il Mustafa Özcan ve ekibinden kaçırırlar. 17-25 Aralık sonrası hükümetin FETÖ ile mücadelesi görünür bir hal aldığı için iki grup arasında sulh sağlanır ama, Mesih’in kaçışı devam eder….

SELMAN ÖTÜYOR MU?

Şimdi soruyorum, Ahmet Altan’ın Selman’ın eline niye kağıt flüt verdiği anlaşıldı mı? Acaba Selman arkasını sağlam bir duvara dayayıp, eline aldığı kağıt flüt ile ötmeye başladı mı? Kaş yaparken Ahmet Altan’ın bal gibi FETÖ’cü olduğunu deşifre eden Mustafa Özcan’ın adamı Ekrem Dumanlı’nın feveranının sebebi örgütün artık çatırdamaya başladığının bir işaret fişeği mi?”