Ahmet Çelik'ten, Semih Yalçın'a zehir gibi cevap: Siyasetin korona virüsü, 2023'te seçmen size cezayı kesecek

Ahmet Çelik'ten, Semih Yalçın'a zehir gibi cevap: Siyasetin korona virüsü, 2023'te seçmen size cezayı kesecek
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Meral Akşener'i hedef alan açıklamaları nedeniyle MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edilen infaz düzenlemesi üzerinden İYİ Parti lideri Meral Akşener'i hedef alan açıklamalarına İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'ten tepki geldi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Çelik, "Liderimize yönelik terbiyesiz,çirkin ifadeleriyle kendi çukur seviyesinin de altına inen sarhoş Semih efendi; eğer ayık olduğun bir zaman olursa bir düşün bakalım;Seçimdeki EYT ve af vaadinizi AK Parti dikkate aldı mı?Ülkücü katilini büyükelçi atarken AK Parti sizi dikkate aldı mı?" dedi.

Çelik açıklamaları şu şekilde;

Liderimiz Sayın Meral Akşener, infaz paketinde çocuk istismarı, kadına şiddet, uyuşturucu, konusunda paketi hazırlayanları uyardı. İktidar yancılarının borazanı, siyasetin corona virüsü edepsiz Semih efendi birden ürümeye başladı.

Liderimize yönelik terbiyesiz,çirkin ifadeleriyle kendi çukur seviyesinin de altına inen sarhoş Semih efendi; eğer ayık olduğun bir zaman olursa bir düşün bakalım;Seçimdeki EYT ve af vaadinizi AK Parti dikkate aldı mı?Ülkücü katilini büyükelçi atarken AK Parti sizi dikkate aldı mı?

Hangi hassasiyetiniz AK Parti tarafından dikkate alındı yancı Semih? Bu yancılığın sonu ayakçılık olacak. 2018'de AKP'den gelen oyla Meclis'e girdiniz. 2023'de onlardan da oy alamayacaksınız. Seçmen size ağır ceza kesecek, ayılmaya fırsat bulamayacaksın pis sarhoş!

ah1.JPGah2.JPGahc3.JPG