Ahmet Davutoğlu cephesinden açıklama! İttifak yapılacak mı?

Ahmet Davutoğlu cephesinden açıklama! İttifak yapılacak mı?
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun ittifakla ilgili sözlerinin ardından Ahmet Davutoğlu cehpesinden açıklama geldi. Ömer Ünal, Ali Babacan'ın kuracağı parti ya da SP ile ittifak yapma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partilerle ittifak için görüşme halinde olduklarını açıklamıştı.

Türkiye'de siyasetin yeniden şekillendiğini vurgulayan Karamollaoğlu, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu liderliğinde iki yeni partinin kurulduğunu söyleyerek, "İttifakları değişebilir, yeni ittifaklar kurulabilir. Görüşmelerimiz, dirsek temaslarımız var" ifadelerini kullanmıştı.

Temel Karamollaoğlu'nun bu sözlerinin ardından Ahmet Davutoğlu'nun kurmaylarından AKP eski Konya Milletvekili Ömer Ünal'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre Ünal, “Bizim herhangi bir ittifak arayışımız yok. Biz tek başına iktidar olmak için bu yola çıktık. Toplumun tamamını kucaklamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“KONYA’DA PARTİ BİNAMIZI KISA BİR SÜRE SONRA TUTACAĞIZ”

Konya'da teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini ve son aşamaya geldiklerini kaydeden Ömer Ünal, “Konya’da yeni parti binamız için belirlediğimiz 5 yer var. Bu yerler için görüşmelerimizi tamamladık. Sayın Davutoğlu’nun da buralar için görüşünü aldıktan sonra en kısa sürede parti binasını tutacağız” ifadelerini kullandı.