Ahmet Davutoğlu, yeni parti için başvurdu!

Ahmet Davutoğlu, yeni parti için başvurdu!
Ahmet Davutoğlu partisinin kuruluş başvurusunu yaptı. Davutoğlu'nun ekibinden beş kişilik bir heyet başvuru dilekçesini teslim etmek için İçişleri Bakanlığı'na gitti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti çalışmalarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Davutoğlu’nun partisinin  kuruluş dilekçesini bugün İçişleri Bakanlığı’na vereceği öğrenilmişti. 

AKP’den istifa eden eski başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulacak yeni partinin başvuru dilekçesini teslim etmek için ‘Davutoğlu ekibi’ İçişleri Bakanlığı’na beş araç ile geldi.

Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni partinin adının ise “Gelecek” olacağı iddia edildi. Davutoğlu’nun yarın saat 10.00’da Bilkent Otel’de yeni partiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor. Davutoğlu’nun bu toplantıda partinin kuruluş ilkeleri ve kurucular kurulunu açıklaması bekleniyor.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Şehir Üniversitesi üzerinden yaşanan tartışmaya basın toplantısında değinip değinmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

İŞTE DAVUTOĞLU'NUN EKİBİ!

Başvuruyu bakanlığa iletmek için gelen heyette eski AKP Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AKP eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Abdullah Başcı, Selim Temurcu, Cuma İçten, Cesim Gökçe, Nihal Olçok, Yusuf Ziya Özcan, Ümit Yardım, Kani Torun, Doç. Burçak Başbuğ Erkan, Ülkü Nur Doğançe, Prof. Recep Şener, Dinçer Türkmen, Doğan Demir, Can Cankesen, Gizem Satıoğlu, Mustafa Bilici yer aldı.