Ahmet Hakan Mansur Yavaşı öve öve bitiremedi

Ahmet Hakan Mansur Yavaşı öve öve bitiremedi
Mansur Yavaş, "Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı, bu tür açıklamalar rızamın dışında" demişti. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, son dönemde cumhurbaşkanı adayı olarak adı geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tavrının kendisine samimi geldiğini söyledi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan''ın önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “aday olması” çağrıları yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş''la ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Ahmet Hakan, "Mansur Yavaş bana süper samimi geldi" başlıklı yazısında Mansur Yavaş''ı öve öve bitiremedi. İşte Hakan''ın yazısından ilgili bölüm;

"Ekrem İmamoğlu, ''Aday değilim, benim adayım Kemal Kılıçdaroğlu'' dese de... İçsesinin sürekli şöyle dediğinden eminim: ''Benim aday olmam lazım. Ben olmazsam olmaz. Kılıçdaroğlu’nun kazanma şansı yok.''

Mansur Yavaş’a gelince... Nedense Mansur Yavaş bana...  Belediye başkanlığına fitmiş gibi geliyor. Cumhurbaşkanlığında gözü yokmuş gibi geliyor. Bu maceraya girmek istemiyormuş gibi geliyor.

Ve bu tavrında... Sonuna kadar samimiymiş gibi geliyor. Kimsenin kalbini yarıp bakma şansım yok ama nedense bana hep böyle geliyor."

İlgili Haberler