Ahmet Hakan Cihan Ekşioğlu'nu öve öve bitirememiş

Ahmet Hakan Cihan Ekşioğlu'nu öve öve bitirememiş
Ahmet Hakan’ın 25 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanan yazısında Sedat Peker’in “‘FETÖ borsası’nı kuranlardan biri” dediği Cihan Ekşioğlu hakkında övgü dolu ifadeler kullandığı yazısı ortaya çıktı.

Ahmet Hakan Cihan Ekşioğlu'nu öve öve bitirememiş. Bomba yazı arşivden çıktı

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu’na koruma ekibi verdiğini ve ‘FETÖ borsası’nı kuran isimlerden birinin Cihan Ekşioğlu olduğunu öne sürmüştü. Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın 25 Ağustos 2019''da yayımlanan yazısında Ekşioğlu’na “hayvan gibi bir karizma” diyerek övdüğü ortaya çıktı.

Hakan söz konusu yazısındaki Cihan Ekşioğlu ile ilgili bölüm şöyle:

“BİR ARKADAŞI VAN DAMME! BİR ARKADAŞI SEAGAL!"

CİHAN Ekşioğlu… Turizmden savunma sanayiine bir sürü işi olan bir işadamı… Enteresan özellikleri var. En enteresan özelliği ise şu: Van Damme ve Steven Seagal’in yakın dostu… Ailecek görüşüyorlar, sürekli temas içindeler…

Cihan Ekşioğlu açısından bugünün gençlerinin diliyle söyleyecek olursak ''hayvan gibi bir karizma'' söz konusu yani…

Bu arada bir not: Cihan Ekşioğlu, Van Damme’ın son filminde rol alacakmış… Öyle ''arkadan geçen adam'' rolünde falan değil ha! Filmin esaslı rollerinden biri olacakmış rolü…”

(Hakan’ın Cihan Ekşioğlu hakkındaki yazısı)

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, Twitter üzerinden “Bugünkü misafirimiz Cihan Ekşioğlu” ifadesini kullanarak birçok yeni iddia ortaya atmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu’na koruma ekibi verdiğini ve ‘FETÖ’ borsasını kuranlardan birinin Ekşioğlu olduğunu söylemişti.

CİHAN EKŞİOĞLU KİMDİR?

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde 19792''da doğan Cihan Ekşioğlu, ekonomist ve araştırmacı olarak meslek hayatına başladı. EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Cihan Ekşioğlu, aynı zamanda İstanbul Yapı, CEMD Defence, CEMD Technology, ICE Defence Savunma Teknolojileri ve Martebd INC şirketlerinin sahibi.

Bodrum’daki projelerini tamamlayan EKBA Holding’in, Torbalı’da, Kağıthane’de ve Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projelerine devam ettiği biliniyor.

Katerina Ekşioğlu ile evli olan Cihan Ekşioğlu''nun biri kız biri erkek iki çocuğu var.

 

İlgili Haberler