Ahmet Hakan, Tarkan üzerinden Melih Gökçek'e taarruz yaptı! Milyonlar harcayarak dinozor parkı kuran Melih Gökçek küplere binecek

Ahmet Hakan, Tarkan üzerinden Melih Gökçek'e taarruz yaptı!  Milyonlar harcayarak dinozor parkı kuran Melih Gökçek küplere binecek
Sanatçı Tarkan son şarkısı "Geççek"i dün yayınladı, tam anlamıyla yer yerinden oynadı. Tarkan'ın “Geççek” adlı son şarkısı hem sözleri hem de klibiyle ülke gündemine oturdu.

Ahmet Hakan: Bu toplum bunu kaldıramaz

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Tarkan’ın “Geççek” şarkısından Melih Gökçek’i ima ettiği anlamını çıkarırken, “Bu toplum bunu kaldıramaz” dedi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

"Tarkan’ın son şarkısına “Geççek” adını vermesi, pek bir sorun teşkil etmiyor toplumumuz açısından. Hep birlikte idare edebiliriz. Ama Tarkan, her “Geççek” dediğinde... Hepimizin aklına “Melih Gökçek”in gelecek olmasını ne yapacağız? Bu toplum, bunu kaldıramaz Tarkan."

Akit hedef gösterdi

Akit ise Tarkan''ı "Türkçeyi katletmekle" suçladı. Tarkan''ın suratını kapattığı bir fotoğrafına yer veren Akit, sanatçının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP''ye destek verdiğini söyledi.

Akit''te bunun dışında 2023 seçimleri öncesi "CHP yandaşı Tarkan''dan muhalefete seçim şarkısı" ve "Tarkan''dan muhalefete seçim şarkısı!" "Kılıçdaroğlu''nun o sözleri gündem oldu: ''Yalakadan sanatçı olmaz''" başlıklı iki haber daha yayımlandı.

Hacı Yakışıklı’nın Tarkan''a ithamı geri tepti

Akit''in Ankara temsilcisi Hacı Yakışıklı da Tarkan''ın şarkısının Fettullah Gülen''in emirleri doğrultusunda yazıldığını ima etti. Sosyal medyadan "Pensilvanya''dan yazdırılan şarkı sözlerinin hiçbir hükmü yoktur!" paylaşımında bulunan Yakışıklı''ya vatandaşlar, kendisinin zamanında attığı Gülen''i öven demeçlerini hatırlattı.

AKP''li Milletvekili Özalan: Trolleşmiş bir şarkıcı

AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise kişisel Twitter hesabı üzerinden "Hiçbir projeleri yok, programları yok. Trolleşmiş bir şarkıcıyla avunuyorlar. Umudu Tarkan olan bir muhalefet, kümes bile yönetemez. Utanmadan devleti yönetmeye talip oluyorlar." paylaşımında bulundu.

MHP''li Özkan: Tarkan’a ‘Yakalarsam muck muck’ sözlerini de hatırlar

MHP’li Metin Özkan TV100''de katıldığ programda, “Geççek şarkısını Tarkan’a HDP ''sufle'' verdi” dedi. Metin Özkan devamında, “Tarkan’a ‘Yakalarsam muck muck’ sözlerini de hatırlar” ifadelerini kullandı.

Özkan klipte "korsan yayın yapıldığını" öne sürerken insanların dinlenmesinin kliple normalleştirilmek istendiğini iddia etti.

Diriliş Postası''nın yazarlarından Murat Özer de Tarkan''ın şarkısının CHP tarafından sipariş edildiğini iddia etti. Canlı yayında tartışma çıktı, Barış Yarkadaş ise bu iddiaya gülerek karşılık verdi.

Program sunucusu Erdoğan Aktaş da araya girerek Murat Özer''e kanıt sordu. Murat Özer, iddiasına kaynak olarak şarkıyı CHP''lilerin paylaşmasını gösterdi.

Nagehan Alçı: Erdoğan''ın işine yarar

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkı hakkında yorum yapan Nagehan Alçı''ysa "Tarkan’ın ''Geççek'' klibini iki kere izledim. Sevdiğim bir sanatçı olan Tarkan-bilmeden-Recep Tayyip Erdoğan’a faydalı olacak bir iş yapmış, RTE’den kopan ama ortada kalan kararsızları yeniden RTE çatısı altında toplama işlevinde bir şarkıya imza atmış" dedi.

Alçı, şarkının "Cumhur İttifakı tabanında Erdoğan''ın oyunu arttıracağını" öne sürerek şu ifadeleri kullandı:

"''Geççek'' şarkısını Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 öncesi muazzam kalabalık olan İstanbul ve İzmir mitinglerine benzettim. Bu iki miting de Tayyip Erdoğan’ın oyunu artırmıştı. “Geççek” Cumhur ittifakı tabanında aynı etkiyi yaratacak bir klip."

Tarkan yeni şarkısı “Geççek” ile ilgili duygularını şöyle ifade etmişti:

"Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum.

O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. ‘Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım’ dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm."

İlgili Haberler