Ahmet Kural Sıla hakkında ne dedi? 'Çok üzgünüm'

Ahmet Kural Sıla hakkında ne dedi? 'Çok üzgünüm'
Sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı haberiyle dün gündeme damgasını vuran Ahmet Kural'dan ilk açıklama geldi. Ahmet Kural Sıla'yı dövdü mü? İlk sözleri ne oldu? İşte ayrıntılı detaylar.

Ahmet Kural Sıla hakkında ne dedi? 'Çok üzgünüm'

Ahmet Kural'dan ilk açıklama geldi. Bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Sıla'yı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelen Ahmet Kural, dün bir televizyon programında iddiaları reddetti. Şarkıcı Sıla dün öğle saatlerinde avukatıyla birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Ahmet Kural tarafından fiziki şiddet gördüğü gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmaya gitti. Sıla, Ahmet Kural'ın evine geldiğini ve alkollü olduğunu belirterek ifadesine şöyle devam etti: Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, beni tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun harekete maruz kaldım. Saldırı yaklaşık 45 dakika sürdü" dedi. Sıla daha sonra Instagram hesabından takipçilerine bir açıklama daha yaparak," Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş olabilir ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok!" dedi. Peki Ahmet Kural bu iddialardan sonra ne dedi? 

SILA'NIN KOLLARI VE GÖZÜ MOSMOR

AHMET KURAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Sıla'nın "Ahmet Kural tarafından şiddet gördüm" şikayetinin ardınan Kural'a sosyal medyadan başta ünlü isimler olmak üzere takipçileri tarafından da çok sert tepki aldı. Kural kendisine gelen ağır eleştirilerinin ardından telefon ile katıldığı bir haber kanalına sevgilisi Sıla'nın iddialarını yalanladı. İşte o açıklama...

"Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!" dedi.

SILA'NIN ADLİYE ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLERİ-TIKLAYIN

SILA'NIN İFADESİ KAN DONDURDU: KÜL TABLASIYLA KAFAMA VURDU

29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşiyor. Ahmet Kural alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla’nın kendi ifadelerinde " Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" diyor. İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla, bu sırada üstüm başım parçalandı, zar zor kapıyı açıp kaçtım. Panik içinde şoförüme ulaştım ve şoförüm tarafından kurtarıldım. Şoförümle olaydan hemen sonra eve gittik, evimdeki hizmetli beni görünce şoka girdi. Onları da tanık gösteriyorum. Karakola gidip darp raporu aldım saldırıya ilişkin. Vücudumdaki morluklar tespit edildi. Daha sonra da savcılığa başvuruldu.