Ahmet Kutalmış Türkeş'ten Ozan Arif açıklaması

Ahmet Kutalmış Türkeş'ten Ozan Arif açıklaması
Ozan Arif'in arkasından yapılan eleştirilere sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımla cevap veren Alparslan Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş "Ozan Arif, tavizsiz ve eşsiz bir Ülkücüydü" dedi.

Milliyetçi camianın önemli isimlerinden, Başbuğ Alparslan Türkeş'in de 'Manevi oğlum' dediği Ozan Arif'in hayatını kaybetmesinin ardından yapılan eleştirilere bir tepki de Alparslan Türkeş’in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten geldi.

Ahmet Kutalmış Türkeş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Ozan Arif, tavizsiz ve eşsiz bir Ülkücüydü, yaptığı maddi ve manevi hizmetler MHP'nin varoluş mücadelesinde yeri doldurulmazdı" ifadelerini kullandı.

Türkeş'in o mesajı şöyle:

"Ozan Arif e son görevimizi yapmak için iki gün boyunca Samsunda bulunduk. Ozan Arif, tavizsiz ve eşsiz bir Ülkücüydü, yaptığı maddi ve manevi hizmetler MHP nin varoluş mücadelesinde yeri doldurulmazdı, bizim değil O’nun bizlere ve tüm Ülkücülere hakkını helal etmesi gerekir ! Alparslan Türkeş e en zor zamanlarda tam ve muhteşem bir sadakat gösterdi, bugün MHP yönetiminde bulunan bir kısım köpek gibi hiç bir zaman ihanet etmedi, Başbuğ Türkeş’e ve ülkücü harekete hakaret etmedi! ruhu şad olsun !" dedi.

ahmet-kutalmyy-turkey.png

İlgili Haberler