Ahmet Nur Çebi: Avrupa'ya gidemeyebiliriz

Ahmet Nur Çebi: Avrupa'ya gidemeyebiliriz
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nuri Çebi, katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hayatta Beşiktaş isimli katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, Siyah-Beyazlı kulübün kasasına şu anda gelen 1 TL bile olmadığını belirterek, "Kasamıza gelen 1 lira para yok. Yöneticilerimizin katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir finans formülü arıyoruz. Bu yoldan beraber çıkacağız. UEFA'ya gidememekse gidememek. Acı ama gerçek. Ben popülist konuşmuyorum" dedi.

"TFF, TRANSFER YAPAMAZSIN DEDİ"

Siyah-Beyazlı kulüp adına ekonomik koşullara nedeniyle Talisca ve Cenk defterlerinin kapandığını belirten Çebi, "Türkiye Futbol Federasyonu şu anda bize transfer yapamazsınız dedi" açıklamasını yaptı.

Başkan Nur Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kasamıza gelen 1 Lira para yok. Yöneticilerimizin katkılarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yeni bir finans formülü arıyoruz. Bu yoldan beraber çıkacağız. UEFA'ya gidememekse gidememek. Acı ama gerçek. Ben popülist konuşmuyorum. TFF, bize şu anda transfer yapamazsınız dedi. Abdullah Avcı’nın bazı istekleri var ama TFF transfer yapmamıza engel olacaklarını söyledi mali şartlar gereği. Devre arası transfer yapamayacağız gibi ve sanırım UEFA’dan men geliyor. Taraftar bunları bilsin"