Ahmet Nur Çebi, Şehitleri Anma Töreni'nde konuştu

Ahmet Nur Çebi, Şehitleri Anma Töreni'nde konuştu
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 10 Aralık 2016'da Dolmabahçe'de gerçekleşen terör saldırısını yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şehitleri Anma Töreni'nde konuştu; "Bu anmalar çok önemli. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Kimse bu ülkeyi bölemez, yaptıkları yanına kar kalmaz. Ailelerine sabır diliyorum." diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şehitleri Anma Töreni'nde konuştu.

Beşiktaş ile Bursaspor arasında 10 Aralık 2016 akşamı yapılan lig maçının ardından karşılaşmanın oynandığı Vodafone Park yakınlarında 45 saniye arayla iki terör saldırısı meydana gelmişti.

Ahmet Nur Çebi, "Devletimize ve milletimize canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Ancak bir ülkenin birlik ve dirliğini bozmanız için anarşi yaratmanız gerektiğine en iyi cevabı vermeye halen devam eden bir ülkeyiz. 39 şehidimizin olduğu ve yaklaşık 5 yıl önce yaşanan bu kötü olaydan hepimizin ders çıkartması, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu görmek açısından bu anmaların önemi çok büyük. Vefa Karakurdu rahat uyusun. Mekanı cennet olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Kimse bu ülkeyi bölemeyecek. Yaptıkları kimsenin yanına kar kalmayacak. Vefat edenlerin ailelerine tekrardan sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü de 10 Aralık'ta gerçekleşen terör saldırısıyla alakalı bir açıklama yaptı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Siyah-beyazlı kulüp, saldırının yıl dönümünde bir mesaj paylaşarak terörü lanetledi. Kulübün açıklamasında, "10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park yakınında meydana gelen hain terör saldırısında şehit düşen Emniyet Müdürü Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu ve Kartal Yuvası personelimiz Tunç Uncu ile birlikte tüm şehitlerimizi vefatlarının dördüncü yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan alçak terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızın acısını ilk günkü gibi kalplerimizde hissederken, terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor ve terörün asla amacına ulaşamayacağına olan inancımızı gür bir sesle haykırıyoruz. Vodafone Park yakınında meydana gelen hain terör saldırısında şehit düşen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.