Ahmet Nur Çebi'den canlı yayında Talisca açıklaması! Taraftar birini istiyorsa...

Ahmet Nur Çebi'den canlı yayında Talisca açıklaması! Taraftar birini istiyorsa...
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı son dönemlerde sıkça Siyah Beyazlı kulüple anılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi,  Rain ile yapılan sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında Anderson Talisca ile ilgili kendisine gelen soruya yanıt verdi.

Beşiktaş''a geri döneceği konuşulan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca''yla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Nur Çebi, sponsorların transfer için devreye girmeleri halinde buna karşı çıkmayacaklarını belirtti.

Sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Çebi, sadece Talisca değil başka futbolcuların da sponsorlar aracılığı ile transfer olabileceğini söyledi.

"GETİRENE GETİRME DENMEZ"

"Sponsor transfer yapacak mı?" sorusuna da yanıt veren Ahmet Nur Çebi "Getirene getirme denmez. Taraftar birini istiyorsa, siz de onu getirirseniz, ben yapınca beni göklere çıkarıyorlar, benim yerime siz göklere çıkarsınız. Akıllarına bunu sokuyorsunuz, iyi yapıyorsunuz. Onlar da anlıyorlar. Üstüne iyi bir futbolcu da getirirseniz, bundan daha fazlasını istiyorsanız, bu konu taraftar için çok önemli. Talisca da olabilir, daha iyisi de olabilir. Neden sınırlıyorsunuz ki? Kur sabitlemesi yok. Ben hiçbir oyuncuma kur sabitleyemedim. Çok denedim ama olmadı maalesef! Kur sabitlemesi olmayacak. Belki de Türk lirası değer kazanacak. Ekonomimiz hep böyle gidecek değil, düzelecektir." açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler