Ahmet Taşgetiren'den Erdoğan'a uyarı: "İktidarın hepsi senin olsa ne yazar?"

Ahmet Taşgetiren'den Erdoğan'a uyarı: "İktidarın hepsi senin olsa ne yazar?"
Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, AKP ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerle büyük bir kopukluk içerisinde olduğuna dikkat çekerek, "İktidarın hepsi senin olsa ne yazar?" ifadelerini kullandı.

Karar yazarı Ahmet Taşgetiren, gündemdeki sıcaklığını koruyan Z kuşağı ile AKP arasındaki ilişkiye yönelik dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Gençlerle hükümet arasında iletişim kaybı olduğuna vurgu yapan Taşgetiren, şu ifadeleri kullandı:

"ETRAFINIZA BAKIN, AZALIYORSUNUZ"

"Kopmuşsun gençlerden. Bugün iktidarın hepsi senin olsa ne yazar? Ne zaman kazanacaksın gençliği? Hani yatırım yapardın gençliğe? Hani 'Türkiye’nin geleceğini inşa' diye bir derdin vardı. Hani şöyle sıradan bir gün, gelişigüzel seçilmiş bir genç topluluğun içine girip “Nasılsınız? Gelin bir çay içelim” diyecek rahatlık? Ah o kimya! Beyoğlu’nun barlarında bile ulaşılacak yürek bulunduğuna inanan heyecan! Nerede ise limitsiz bir güç kullanma iradesi var. Ama  azalıyorsunuz.  Etrafınıza bakın, yola çıktıklarınızla kopmuşsunuz."

"İL BAŞKANLARINA HEYECAN YÜKLEMEYE ÇALIŞIYOR"

'Hep onlar kötü!' değil mi? 'Hep onlar yanlış!' Hâlâ yanınızda olanlar 'Üç kul hüvellahü bir elhamdü okumadan' bir şey söyleyemiyorlar.  Yolda bulduklarınız ne kadar ve hangi heyecanı taşıyorlar, emin değilsiniz.  Dönelim başa. Kameranın karşısında bir Cumhurbaşkanı parti il başkanlarına heyecan yüklemeye çalışıyor. Bu manzara her şeyi anlatıyor. Türkiye’nin sıkıntısını"

İlgili Haberler