Aileden Müge Anlı’ya şok suçlama. Gözler Anlı’nın vereceği cevaba çevrildi. Aleyna Çakır dosyasının şüphelisi Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun intihar etti

Aileden Müge Anlı’ya şok suçlama. Gözler Anlı’nın vereceği cevaba çevrildi. Aleyna Çakır dosyasının şüphelisi Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun intihar etti
Aleyna Çakır’ın ölümünün şüphelisi olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun ormanlık alanda intihar etti. İntihar sonrası aile durumdan Müge Anlı’yı suçlarken Uygun’un eşi karısının intihardan önce “Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır” notu yazdığını iddia etti.

TOLGA ŞAHİN/ YENİÇAĞ

Aleyna Çakır’ın ölümünün şüphelisi olarak kamuoyuna yansıyan ve daha önce Çakır’ı darp ettikten sonra çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun, bu akşam saatlerinde ormanlık alanda kafasına tek el ateş ederek intihar etti.

İntihar sonrası Uygun’un ailesi ve avukatı intiharın sorumlusu olarak Müge Anlı’yı suçladı. Eşinin cesedinin yanında “Benim ölüm nedenim Müge Anlıdır” yazdığını iddia eden eş, ““Benim eşim Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni bir kadın kendisini Müge’nin bir kelimesine öldürdü” dedi.

“BUNUN TEK SUÇLUSU MÜGE ANLI’DIR”

Gülay Uygun’un avukatı, “Tiyatrocuları çıkartıp müvekkilime iftirayı atmıştır. Ve o kadıncağız o iftirayı yedirememiştir. Sabah bana mesaj atıp, “abi benim oğlum suçsuz. Ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım” dedi. Sonrasında kendisine ulaşmak istedim. Ancak maalesef akşam cansız bedeniyle karşılaştık. O yüzden bunun tek suçlusu Medya maymunlarıdır. Müge Anlı’dır” dedi.

“BENİM ÖLÜM NEDENİM MÜGE ANLI’DIR”

Gülay Uygun’un eşi ise, “Benim eşim Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni bir kadın kendisini Müge’nin bir kelimesine öldürdü. Zaten benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı’dır.  Müge Anlı’yı Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler