Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik Müslüman mı?

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik Müslüman mı?
TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programında İslam dünyasının farklı ülkelerine giderek onlara misafir olan sunucu Reshad Strik Müslüman mı sorusunu akıllara getirdi. Peki, Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik kimdir?

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad (Reşat) Strik, her daim konuşulmaya devam ediliyor. Programın genelinde İslam dünyasının farklı ülkelerine yolculuk yaparak orada bulunan ailelere misafir olan ve sadece bununla kalmayıp anne babalara evlat onların çocuklarına ağabey ya da kardeş olan Reshad Strik’in kimliği her daim merak ediliyor.

Ailenin Yeni Üyesi adlı ilginç belgeseli yakından takip eden izleyenlerde sunucu Reshad Strik hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Ve Reshad Strik’in Müslüman olup olmadığını araştırıyor.

Reshad Strik Müslüman mı?

Türk olmayıp aslen Boşnak bir gazeteci olan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad Strik Müslüman’dır.

Reshad Strik kimdir?

22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın Canberra şehrinde dünyaya gelen Boşnak kökenli Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi''nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerinde ilk dönemlerde Avustralya’da “Blue Heelers” ve “Headland”da rol alan Strik, daha sonrasında ABD’ye gitti.

Amerika’da, ilk olarak “Tepenin Gözleri 2”de Mickey adlı bir Amerikan askerini canlandıran Strik çök geçmeden de ünlü şarkıcı Jessica Simpson’ın “A Public Affair” klibinde rol aldı. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan''ın psikolojik gerilim filmi "Don''t Look Up" filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak perde arkasına geçti.

2010 senesinde Bosna Hersek''e giden oyuncu iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları gerçekleştirdi. Aynı zamanda burada bir evlilik de yapan Reshad Strik 2013 yılında Türkiye’ye geldi.

1 sene boyunca Türkçe dersi alan oyuncu, Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde rol aldı. Reshad Strik, eşi ve iki çocuğuyla beraber halen daha İstanbul’da yaşamaktadır. Müslüman olan Reshad Strik, TRT Belgesel kanalında Ailenin Yeni Üyesi programını sunmaktadır.