Ajda Pekkan’ın villasına Dubaili prens talip

Ajda Pekkan’ın villasına Dubaili prens talip
Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’deki villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik eve talip olan kişi bir prens.

Dubaili bir prens, Ajda Pekkan'ın  yıllardır satmak istediği ancak bir türlü  alıcı bulamadığı Bahçeköy’deki villasını almak için harekete geçti. Kimliği şimdilik gizli tutulan prens, salgının hafiflediği dönemde Türkiye’ye gelip villayı gezmek, ayrıca Ajda Pekkan’la tanışmak istiyor.

1100 METREKARE ARSA ÜZERİNE SÜPER LÜKS İNŞA EDİLDİ!

Süperstar, 3 yıl önce 40 milyon liraya satılığa çıkardığı üç katlı villa için çok sayıda emlakçıyla anlaştı. Ancak hiçbiri eve alıcı bulamadı. Evi satmakta kararlı olan sanatçı sonunda çareyi büyük bir indirim yapmakta buldu. Fiyatı 20 milyon liraya düşen yalı, şimdi yeni sahibini bekliyor.

HAVUZ VE SPOR SALONU VE SOSYAL ALANLARI VAR

Toplamda 1100 metrekare arsa üzerine inşa edilen villanın kullanım alanı ise 960 metrekare. Özel olarak dekore edilen villada 6 oda ve 2 salon bulunuyor.Evin içerisinde spor salonu, asansör, hizmetli yaşam alanı ve çalışma odası yer alıyor. Büyük bir havuza sahip olan ev 24 saat özel güvenlikler tarafından korunuyor.

 

İlgili Haberler