AK Parti Adıyaman belediye başkan adayı kim

AK Parti Adıyaman belediye başkan adayı kim
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayını açıkladı. Peki Adıyaman adayı kim oldu? İşte detaylar...

AK Parti Adıyaman Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu? Sorusunun cevabı az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Ak Parti Adıyaman adayı Süleyman Kılınç oldu. Peki SÜleyman Kılınç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

AK PARTİ ADIYAMAN ADAYI SÜLEYMAN KILINÇ KİMDİR

Adıyaman'da Beyin ve sinir cerrahı olarak görev yapan Dr. Süleyman Kılınç 14 sene Adıyaman Tabipler Odası başkanlığı görevini yürütmüştür.

Süleyman Kılınç 24 Haziran seçimlerinde de Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvurmuş ancak aday gösterilmemiştir. Süleyman Kılınç 11 yıldır Adıyaman Devlet Hastanesi'nde Beyin Cerrahisi uzmanı olarak görev yapmaktadır.

SÜLEYMAN KILINÇ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Süleyman Kılınç adaylığını ''SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM, öncelikle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, Şükranlarımı ifade ediyorum. Bu AK yolda yürümeye ve büyük TÜRKİYE'ye hizmetkar olmaya başladığımız ilk günden beri siz kıymetli dostlarımızın destek ve duaları enerjimizi ve azmimizi misliyle artırdı. Rabbim inşaAllah Verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi nasip eder. Güven, samimiyet ve destekleriniz için Yüce MEVLAM ebeden sizlerden razı olsun. Ayrıca telefon,mail,sms ve sosyal medya üzerinden çok yoğun bir şekilde göndermiş olduğunuz yorum, mesaj ve tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin.'' sözleriyle duyurdu.