Akaryakıt istasyonu çalışanı suya düşme pahasına pes etmedi!

Akaryakıt istasyonu çalışanı suya düşme pahasına pes etmedi!
Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan kişi, soğuk suya düşme pahasına rağmen pes etmeyerek, dereye düşen kediyi kurtardı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olay, 'insanlık bitmemiş' dedirtti. Elde edilen bilgilere göre Kavaklık Mahallesi'nde bulunan Kabasakal deresine düşen kedi çırpınmaya başladı. Sesi duyan akaryakıt istasyonu çalışanları kediyi kurtarmak için çaba sarf etti. Nurettin Marango, buldukları merdivenle dereye inerek kediyi kurtardı.

SAĞLIK DURUMU İYİ 

Sağlık durumu iyi olan kedi, akaryakıt istasyonuna götürüldü. Kurulanması için elektrik ocağının önünde bakılan kediye yiyecek verildi. Haber verilmesiyle gelen Ereğli Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, sağlık kontrolü için kediyi alarak kliniğe götürdü. Kedinin elini ısırdığı Nurettin Marango ise tedavisi için hastaneye götürüldü.

Akaryakıt istasyonu müdürü Önder Savaş, istasyonun arka kısmındaki derede hareket eden bir şey gördüğünü belirterek, "Dikkatli bakınca kedi olduğunu fark ettim. Boğulma tehlikesi geçiren kedinin kurtarılması için hemen personelimize seslenerek merdiven getirmelerini istedim. Dereye sarkıttığımız merdivenden inen personelimiz kediyi yakalamaya çalıştı. Kediyi ense kısmından yakalayan arkadaşımız kurtarmayı başardı" dedi.  

kedi-son-durm.jpg