Bir banka daha emekli promosyonunu 7 bin 500 liraya çıkardı

Bir banka daha emekli promosyonunu 7 bin 500 liraya çıkardı
Ekonomik kriz günden güne etkisini arttırırken bankalar promosyon yarışına girdi. Akbank'tan sonra Garanti Bankası da emekli maaş promosyonunu 7 bin 500 liraya yükseltti.

Akbank‘ın emekli maaş promosyonunu 7 bin 500 liraya yükseltmesinden sonra Garanti Bankası da harekete geçti ve emekli maaşını taşıyan müşterilerine 7 bin 500 lira promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Garanti BBVA, dün itibariyle 5 bin lira olan emekli maaş promosyonunu 7 bin 500 lira olarak güncelledi. Banka söz konusu rakamı yeni gelecek müşterilere vereceğini belirtirken, emeklilerin şubeye gitmelerine  gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca  taşıyabileceğini açıkladı.

AKBANK''IN PROMOSYONUNUN ARDINDAN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Akbank''ın emekli promosyonunu 7 bin liraya fatura ve bankamatik kartı ile birlikte 3 yıllığına 7 bin 500 lira verdiğini duyan binlerce emekli sabahın erken saatlerinde Akbank şubeleri önüne koştu. Emekliler şubelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Emekli maaşlarını Akbank''a taşımak isteyen emekliler saatlerce sıra bekledi. Aynı görüntüler Türkiye''nin neredeyse her yerinde yaşandı.

 

İlgili Haberler