Akdağ yine 'Yeni Parti'yi hedef aldı

Akdağ yine 'Yeni Parti'yi hedef aldı
Başbakan Yardımcısı Akdağ, katıldığı bir canlı yayın programında Akşener liderliğinde kurulmakta olan 'Yeni Parti'yi ikinci kez hedef aldı.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Meral Akşener liderliğinde kurulacak 'Yeni Parti'yi hedef almaya devam ediyor. 

NTV'nin canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtlayan Akdağ, "Oy açısından bir tek tuğla bile koparamazlar" iddiasında bulunurken 'Yeni Parti' hakkında ağır ithamlarda bulundu.

İşte Akdağ'ın o skandal açıklamaları:

"Oy açısından bir tek tuğla bile koparamazlar. Türkiye, böyle toplum mühendisliğiyle, tepeden inme birçok partinin kurulmasına tanık oldu. Bir kursunlar da görelim. Ballandıra ballandıra anlatıyorlar, er meydanına çıksınlar görelim bakalım neymiş. MHP’yi de önemli ölçüde etkileyeceğini düşünmüyorum, benzerlerinde gördük. Toplum mühendisliği ve arkasında bir takım güçlerin olduğu; dolaylı olarak bir FETÖ desteğinin olduğu bir parti. Bu tutmaz, milletin vicdanında bu partinin önemli bir oy oranına sahip olacağıını hiç düşünmüyorum."

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALMIŞTI

Recep Akdağ, daha önce de katıldığı bir canlı yayın programında Akşener hakkında skandal ifadeler kullanarak "Meral Akşener'e FETÖ desteğinin olduğunu biliyoruz" iftirasında bulunmuştu.

İlgili Haberler