Akhisarspor yeni transferini duyurdu

Akhisarspor yeni transferini duyurdu
TFF 1. Lig'in güçlü ekipleri arasında yer alan Akhisarspor, ikinci devreye daha güçlü girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Ege ekibi son olarak Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal'la anlaşma sağladı.

TFF 1. Lig'in güçlü ekipleri arasında yer alan Akhisarspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Akhisarspor'da Musa Nizam da takımdan ayrılırken Nijeryalı orta saha oyuncusu Raheem Lawal'la anlaşma sağlandı. Bjarnason, Rotman, Hadzic, Taha ve Vrsajevic'in ardından mevcut kadrodan ayrılan 6'ncı isim olan Musa, 2 yıldır forma giydiği kulübe veda mesajı yayınladı. 

SEZONUN İLK YARISINI AL İTTİHAD'DA GEÇİRDİ 

Geçen yıldan beri süren transfer yasağını kaldırmak için alacaklı eski futbolcularla anlaşma sağlayıp resmi işlemleri bekleyen yönetim, Kongolu forvet Dzon Delarge'den sonra ülkemizde Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor, Ankaraspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük'te forma giyen Lawal'ı da takımla antrenmanlara başlattı. Sezonun ilk yarısını Al İttihad'da geçiren 30 yaşındaki Lawal, Süper Lig'de 112 maçta 8, 1'inci Lig'de 25 maçta 6 gol attı.