Akit PKK'dan para alıyor!

Akit PKK'dan para alıyor!
Habervaktim sitesi, PKK'ya yakınlığıyla bilinen Özgür Gündem gazetesinin Yeni Akit'in matbaasında basıldığını belirterek, "Akit, bu hizmetinin karşılığı olarak Özgür Gündem yani PKK'dan para alıyor" diye yazdı.

Daha önce birçok kez Yeni Akit gazetesini uyardıklarını belirten Habervaktim, "Daha önce bu konuda birkaç kez haber yayınlamış ve bu patronu bu yanlıştan dönmesi için isim vermeden uyarmıştık. O patron kendini biliyordu ve gazetesinden en ufak bir yalanlama yapamadı. Diğer yandan ise PKK gazetesiyle ticari ilişkisini sürdürdü." ifadelerini kullandı.

 

Habervaktim şunları yazdı:

"(...)Bu noktada Habervaktim.com olarak, bu bilgiyi açıklamaktan başka yol kalmadı.

Çünkü uyarılarımız dikkate alınmadı ve Özgür Gündem'e baskı hizmeti verilmeye bugün bile devam edildi.

Özgür Gündem, Akit'in matbaasında basılıyor; Ankara Pursaklar'da bulunan Akit matbaasında basılıyor.

Bunun en basit kanıtı Özgür Gündem ile Akit'in künyeleri.

Her ikisinde de baskı yeri aynı adres ve bu adresteki matbaa Akit'in patronu Mustafa Karahasanoğlu'na ait.

Son derece üzücü fakat bir gerçek ki, bu şu anlama geliyor: Akit, bu hizmetinin karşılığı olarak Özgür Gündem yani PKK'dan para alıyor.

 

AKİT OKURLARI İSYANDA: KANDIRILDIK

Akit gazetesinin bir taraftan PKK ve paralel karşıtı haberler yapıp, el altından ise Özgür Gündem ve Taraf’la ticari ilişki içinde olması bu kirli işbirliğini bilen okurları isyan ettirmiş durumda: "Bu nasıl iş, kandırılıyoruz".

Ve bu terör propagandası ile millete, devlete, hükümete meydan okuyan sayfalar Akit'in Başkent'in göbeğindeki matbaasında basıldı; basılmaya devam ediyor."