Akit yazarı Yakışıklı, Diyanet'i eleştirenleri ve EYT'lileri FETÖ'cülükle suçladı

Akit yazarı Yakışıklı, Diyanet'i eleştirenleri ve EYT'lileri FETÖ'cülükle suçladı
Akit yazarı Hacı Yakışıklı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili hutbede Atatürk'ün adı geçmediği için Diyanet'i eleştirenleri FETÖ'cülükle suçladı. Yakışıklı ayrıca, EYT mağdurlarına da aynı ithamda bulundu.

Akit yazarı Hacı Yakışıklı, 'Kayyımlar, KHK’lılar, EYT’liler, Suriyeliler' başlıklı bugünkü yazısında ağır ifadeler kullandı.

Yakışıklı, 30 Ağustos Zafer Bayramı hutbesinde Atatürk'e yer vermeyen Diyanet'i eleştirenleri "FETÖ'cü olmakla" suçladı.

Sosyal medyada haklarını arayan EYT'lileri  de FETÖ'nün örgütlediğini savunan Hacı Yakışıklı, şu ifadeleri kullandı:

"EYT ADI ALTINDA FETÖ PROPOGANDASI YAPILIYOR"

"FETÖ gibi örgütler ortaya çıkan boşluğa ve taleplere 'EYT'liler' diye isim vererek herkesi 'tek çatı' altında toplamaya çalışıyor. Bu da 'olağan' diyelim, insanların 'tek yumruk' hareket ederek haklarını istemesi daha etkili olur. Peki, olağan dışı olan nedir? 'Tek çatı' halinde toplanan EYT’liler üzerinden kendi emellerini araya sıkıştıran FETÖ herkesi çatır çatır kullanıyor, çoğu kişi de bunun farkına varamıyor. Tıpkı siyonizme çalışıp bunun farkında olmayanlar gibi."

"CEMAATİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜLER"

"FETÖ 'boş bulduğu her yere' sızmaya devam ediyor. Bir bakmışsınız caminin birine giriyor; 'Niye hutbede Atatürk ismi geçmedi' diyerek namaz kılan cemaati birbirine düşürüyor. Bir bakmışsın camiden çıkıp pat diye Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transseksüel yani LGBT’lilerin eylemlerinde kafalarına başörtü takarak boy gösteriyorlar. Bunların 'İslam ehli' olması mümkün mü?"