AKP adayının eşinden şok paylaşım

AKP adayının eşinden şok paylaşım
AKP belediye başkan adayının eşi Elif Bayramoğlu Kocaman’a ait olduğu öne sürülen, 17-25 Aralık’ı ti’ye alan yazışmalar parti tabanında deprem etkisi yarattı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat açıkladığı Kocaeli Kartepe İlçesi adayı Mustafa Kocaman'ın eşi Elif Bayramoğlu Kocaman'a ait olduğu ileri sürülen paylaşımlar adeta şok etkisi yarattı. Kocaeli Barış Gazetesi yazarlarından Yılmaz Karabıyık'ın köşesinde kaleme aldığı yazıda, 17-25 Aralık süreci kelimenin tam anlamıyla ti'ye alınıyor. Elif Bayramoğlu Kocaman'ın, Babası Nejat Bayramoğlu ile sosyal medyada yaptığı muhabbette, "Eyvahhh ayakkabı kutularındaki dolarları mı buldular”, “Elhamdülillah bugün Alp’le Akasya Acıbadem AVM’de ziyadesiyle sıfırladık paraları babacım, beş kuruşsuz döndük eve Allah’ımıza binlerce şükür...”, “Ben sana dolarları sıfırla demedim mi?" ifadeleri yer alıyor. İşte o yazının ilgili kısmı ve mesajlar:

Mustafa Kocaman, parti genel merkezinin kararı ile aday yapıldı. Yapıldı yapılmasına da ilçe başkanlığına dahi tepki gösterilen Kocaman’ın adaylığı, ilçede AKP teşkilatını karıştırdı. Sigortacılık yapan eşi Elif Bayramoğlu Kocaman’ın 2014 yerel seçimlerinde sosyal medyada yaptığı iddia olunan yorumlar AKP’lilerce paylaşılmaya başlandı. Babası Nejdet Bayramoğlu’nun muhalif paylaşımlarının altına 2014 yerel seçim sürecinde yorumlar yaptığına dair ekran görüntüleri ortaya çıkan Elif Bayramoğlu Kocaman’ın, babasının “Eyvahhh ayakkabı kutularındaki dolarları mı buldular???” yorumuna “Elhamdülillah bugün alple Akasya Acıbadem avm de ziyadesiyle sıfırladık paraları babacım, beş kuruşsuz döndük eve allahımıza binlerce şükür..” şeklinde cevap verdiği görüldü.

GEYİK MUHABBETİ VURGUSU

Geyik muhabbetini sürdüren baba Nejdet Bayramoğlu ise kızının bu yorumu sonrası, “Ben sana dolarları sıfırla demedimmi!!!” notunu düştü. Yorumda adı geçen Alp, Mustafa ve Elif Kocaman’ın oğlu. Kar Tepe isimli, profil fotoğrafında AKP logosu olan bir Facebook kullanıcısı tarafından yorum olarak atılan bu ekran görüntüsü montaj değil ise bu durumun teşkilata nasıl izah edileceği merak ediliyor.