AKP Genel Merkezi’nde şehitlerimiz için bayrak asılmadı

AKP Genel Merkezi’nde şehitlerimiz için bayrak asılmadı
İdlib’teki hain saldırıda 34 kahraman askerimizin şehit olması sonrası tüm Türkiye yasa boğulurken Meclis’teki siyasal partiler de genel merkez binalarına dev Türk bayrakları astılar. Ancak AKP Genel Merkezi’ne bayrak asılmaması dikkat çekti.

İdlib’te gerçekleşen hain saldırıda 34 askerimizin şehit olması sonrası tüm Türkiye yasa boğuldu. Şehitlerimizin cenaze törenlerine binlerce kişi katılırken, sosyal medyada da on binlerce başsağlığı mesajı yayınlandı. Meclis’teki siyasal partiler genel merkezlerine dev Türk bayrağı asarken önemli bir ayrıntı dikkat çekti.

AKP VE MHP TÜRK BAYRAĞI ASMADI

İYİ Parti ve CHP’nin genel merkezlerine hain saldırı sonrası dev Türk bayrakları asılırken, AKP Genel Merkezi’ne bayrak asılmaması dikkat çekti. MHP Genel Merkezi’nde ise girişteki sabit Türk bayrağına rağmen şehitler için binaya dev bayrak asılmadığı görüldü.

iyi-parti-004.jpgchp-004.jpgmhp-003.jpgakp-005.jpg

OLAĞANÜSTÜ OTURUM YANITINA TEPKİ ÇEKEN YANIT GELMİŞTİ

İdlib’teki hain saldırı sonrası CHP’nin Meclis’te olağanüstü oturum talebine AKP’den tepki çeken bir yanıt gelmişti. AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, "Meclisin acilen toplanmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullanmıştı. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ise, "Yarın verimli bir sonuç alınamayacağı için Genel Kurulu toplantıya çağıramayacağım. Salı günü Meclisimizi daha çok tatmin edecek bir görüşmenin yapılabileceği kanaatim var." demişti.