AKP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye sahip çıktı

AKP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye sahip çıktı
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Kurultayı ve Muharrem İnce tartışmalarına ilişkin, "Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca sadece Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü." ifadelerini kullandı.

AKP'li Bülent Turan, İnce'ye sahip çıktı

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken, parti kurma hazırlığında olduğu iddia edilen Muharrem İnce’ye de sahip çıktı.

Muharrem İnce'nin olağan kurultayda arka sıralarda oturtulmasının yanlış olduğunu ifade eden Turan, "Muharrem İnce’ye yapılan bu tavır, cumhurbaşkanı adayı olarak oy veren seçmene de büyük nezaketsizlik." ifadelerini kullandı.

Bülent Turan'ın açıklamaları özetle şu şekilde: 

"Cumhurbaşkanı adaylarına yapılan muamele tam bir aymazlık örneği. Bir cumhurbaşkanı adayının, kurultay boyunca Yalova delegesi muamelesi görmesi bizleri bile üzdü.
Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz en önde oturtulurken Muharrem İnce kongrede en arkada tuvalet kenarına oturtuluyor.
Muharrem İnce’ye yapılan bu tavır, cumhurbaşkanı adayı olarak oy veren seçmene de büyük nezaketsizlik. Bundan Kılıçdaroğlu’nun haberinin olmadığı söylenemez.
Siyasette rekabet tabii ki önemlidir ancak vefa ve saygınlık çok daha kıymetlidir."