AKP Grup Başkanvekili: Yol arkadaşımız Bahçeli ile gurur duyuyoruz

AKP Grup Başkanvekili: Yol arkadaşımız Bahçeli ile gurur duyuyoruz
AKP Grup Başkanvekili Turan, Erdoğan'ı Başkan yaptırmak isteyen Bahçeli'ye teşekkür ederek "yol arkadaşımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında Çanakkale'ye gelen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Belediye binası önünde vatandaşlara seslendi.

Turan, referandum çalışmaları sırasında 18 maddenin Devlet Bahçeli ile hazırlandığını belirterek şöyle konuştu:

"Sayın Bahçeli ile Başbakanlıkta bir araya gelindi. 18 maddeyi beraber hazırladık. Bu maddeler AK Parti maddeleri değil, MHP ile AK Parti'nin ortak maddeleridir. Bazı MHP'li arkadaşlar hayır diyorlar ama gittiğim her yerde MHP ilçe başkanları ve yöneticileri bizlerle beraberler. Bu mesele memleket meselesi. MHP de burada, AK Parti de burada çünkü biliyoruz ki karşı tarafta CHP var, HDP var.

YOL ARKADAŞIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Sayın Bahçeli şunu söyledi: 'Bu ülkede zayıf hükümet olmasın, koalisyon pazarlığı olmasın. Tayyip Erdoğan'dan sonra güçlü bir lider olsun.' Biz yol arkadaşımız ile gurur duyuyoruz. Bu MHP ile ortak işimiz. Bazı partililer hayır diyor, onların niye hayır dediğini biliyoruz. Bunların derdi memleket meselesi değil."

İlgili Haberler