Öfkeli kadın oy isteyen AKP'lileri hırsızlar diyerek kovdu

Öfkeli kadın oy isteyen AKP'lileri hırsızlar diyerek kovdu
Daire kapısının önüne makarna bırakılan kadın, oy isteyen AKP ilçe teşkilatı görevlilerine evinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemelerini önerdi. Öfkeli kadın bırakılan makarnayı heyetin önüne fırlatarak "Hırsızlar" diye bağırıp apartmandan kovdu.

Neye uğradıklarına şaşırdılar

Onediyo''nun haberine göre, seçim zamanı yaklaştıkça partilerin çalışması da yoğunlaşmaya başladı. Ev ziyaretine giden AKP''li bir kadın ve erkek, çaldıkları kapının önüne paket içerisinde makarna bıraktılar.

Bu sırada kapıyı açan ve bırakılan makarnayı eline alan kadın "Ben de size şunu vereceğim. Doğalgaz, elektrik ve su faturalarım var. Bunları da sıfırlayıp gelirsiniz" dedi.

Pakete merdiven boşluğundu duran AKP heyetinin önüne "Şunları da geri alın" diyerek fırlatan kadın "Şunları sıfırlayın. Gelin alın dedim. Onları kapıya kadar bırakmayı biliyorsunuz. Şunları sıfırlayın. Bunları böyle kapının önüne bırakamazsınız" diye konuştu.

Bu sırada AKP''li erkek "Almazsan bari atma" yanıtını verince sabrı taşan kadın "Çık apartmandan yoksa polis çağıracağım. Çık apartmandan. Hırsızlar çıkın apartmandan. Hepiniz hırsızsınız" diye bağırdı.

Milyonlarca kişinin izlediği video bu şekilde son buldu.

İlgili Haberler