AKP İstanbul İl Başkanı istifa etti!

AKP İstanbul İl Başkanı istifa etti!
AKP’de İstanbul'da başlayan değişim rüzgarı devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan sonra AKP İl Başkanı Selim Temurci de yaptığı açıklamayla görevinden istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’tan sonra AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de görevinden istifa etti. Temurci istifa kararını basın toplantısında açıkladı.

Temurci’nin açıklamalarından satır başları:

Bu üç yılı, ben üç farklı dönemde değerlendiriyorum. 7 Haziran, 1 Kasım seçimleri, 16 Nisan referandumu, Cumhurbaşkanımızın ikinci kez partimizin başına genel başkan olması…

7 Haziran seçimleri bu iş burada bitmeyen diyen bir teşkilatın başkanıydım. 1 Kasım hepimiz için bayram oldu. Yine bu kürsüde hep birlikte bu coğrafyada Recep Tayyip Erdoğan’ların durdurulamayacağını bu kürsüde haykırdık.

Yaşadığımız iki seçimde ve referandumda başarılı işler çıkardık.

Hiçbirimiz 15 Temmuz’da gerçekleşen ihaneti beklemiyordu. O gece bu bina direnişin ilk kıvılcımının verildiği merkezlerden biri oldu. Biz o gece milletine, devletine, davasına, liderine sahip çıkmak için ilk çıkan teşkilat olduk. Seçimlerden konuşuyoruz, 15 Temmuz AKP İl Teşkilatlarının kazandığı en büyük zaferdir.

İlgili Haberler