AKP, Kudüs Mitingi'ne neden katılmadı?

AKP, Kudüs Mitingi'ne neden katılmadı?
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Saadet Partisi’nin çağrısıyla düzenlenen Kudüs Mitingi’ne parti olarak neden katılmadıklarına ilişkin bir soruya, “Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü diplomasi bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşmektedir. Bu konuda her destek kıymetlidir. Biz kendi çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde yanıt verdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Genel Merkez binasında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bir basın mensubunun Saadet Partisi’nin çağrısıyla ABD’nin 'Yüzyılın Anlaşması’ olarak duyurduğu Orta Doğu Planı’na tepki amacıyla düzenlenen mitinge, partisinin neden katılmadığına dair yönetilen bir soruya da yanıt verdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Kudüs meselesine ilişkin parti olarak kendi çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Kudüs meselesindeki tezlerimizi savunmak için 24 saat çalışma yürütüyoruz. Gerek Golan Tepeleri gerek İsrail'in başkentinin Kudüs'e taşınması ile ilgili kararlarla Cumhurbaşkanımızın yürüttüğü diplomasi bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşmektedir. Bu konuda her destek kıymetlidir. Biz kendi çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler