Bülent Arınç iktidara ömür biçti: Pislikleri halının altını süpürüp temiz göstermek siyasetçiye yakışmaz

Bülent Arınç iktidara ömür biçti: Pislikleri halının altını süpürüp temiz göstermek siyasetçiye yakışmaz
AKP kurucularından Bülent Arınç, AKP’nin ekonomi kaynaklı sorunlarına dikkat çekerken, “"20 yıldır iktidardayız. İbni Haldun mukaddemesinde devletlere bile ömür biçer. Bütün her şeyin her günkü zevki ile her günkü başarısı ile devam etmeyeceği zaten işin doğası gereğidir. Bütün tozları, pislikleri halının altına süpürüp de ortalığı temiz gösterme gayreti herkese yakışır ama siyasetçiye yakışmaz” dedi.

İHA/DHA

AKP Manisa İl Başkanlığının iftar yemeği TBMM eski Başkanı Bülent Arınç''ın katılımı ile gerçekleşti.

“İBN-İ HALDUN DEVLETLERE BİLE ÖMÜR BİÇER”
Arınç burada yaptığı konuşmada AKP’nin ekonomi kaynaklı birtakım sorunlarına dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

"20 yıldır iktidardayız. Önümüzde daha büyük bir imtihan var. İbni Haldun mukaddemesinde devletlere bile ömür biçer. Devletlerde doğar, biraz büyür, biraz gelişir, sonra gerileme başlar, sonra devletler yıkıma kadar gider. İktidarlar, idareler, yönetimler. Bütün her şeyin her günkü zevki ile her günkü başarısı ile devam etmeyeceği zaten işin doğası gereğidir. AK Parti''nin birtakım sıkıntılar yaşadığını, memleket içinde ekonomiden kaynaklı birtakım sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını görmezden gelemeyiz.

“HALININ ALTINA TOZLARI TOPLAMAMAKTIR”
Benim bazı ziyaretçilerden farkım odur ki ben daha 3 sene evvel, Türkiye''de ekonomik sıkıntılar var ama hamdolsun hükümetimiz bunlarla baş edecek, başaracak ve yeniden güzel günlerde birlikte olacağız demiştim. Siyasi olarak bize düşen bir sorunu görmektir, inkar etmemek, üstünü örtmemektir. Halının altına tozları toplamamaktır. Bütün tozları, pislikleri halının altına süpürüp de ortalığı temiz gösterme gayreti herkese yakışır ama siyasetçiye yakışmaz. Sorunu görecek, sorunu teşhis edeceksin. Bunu halkımıza anlatacaksın ve biz bunun çaresini bulacağız"

İlgili Haberler