AKP-MHP'den otobüs ittifakı

AKP-MHP'den otobüs ittifakı
24 Haziran Genel Seçimleri’nde AKP Kayseri teşkilatının seçim otobüsü olarak kullandığı Süper Lig’den amatör lige düşen Kayseri Erciyesspor’un takım otobüsü, bu kez Kastamonu MHP teşkilatının hizmetine tahsis edildi.

Bir zamanlar Süper Lig'de fırtınalar estiren, taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Kayseri Erciyesspor, tarihin karanlık sayfalarına doğru gerilerken, oyuncular ve teknik heyeti maçtan maça taşıyan otobüs artı siyasi partilerin hizmetinde. Kayseri Erciyesspor'un kullandığı tesisler, Kayserispor'a devredilirken mavi-siyahlı kulübe ait otobüsün ise 24 Haziran Genel Seçimleri’nde AKP Kayseri teşkilatının seçim otobüsü olarak kullandığı ortaya çıkmıştı.

Aylar önce AKP'nin hizmetine sunulan Erciyesspor otobüsü, bu kez AK Parti ile ittifak halindeki Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim otobüsü haline getirildi. ‘Kastamonu Galip Gelecek’ yazılı slogan ile Kastamonu caddelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını taşıyan otobüsün kulüp yetkilileri tarafından Kastamonu MHP'ye sunulduğu öne sürüldü.

Habergazetesi.com’a konuşan Kayseri Erciyesspor Başkanı Yaşar Çalışır, “Otobüsü Ankara'ya bakımı için gönderdik. Bakımı, araç sigortası ve muayenesi derken ortaya çıkan rakam 30-40 bin TL oldu. Bu rakamı ödeme durumumuz yoktu. Kastamonu'daki dostlarımız borcumuzu halletti. Biz de jeste karşılık jest yapmak adına seçim sonuna kadar otobüsümüzü kullanmaları için tahsis ettik.” Açıklamasında bulundu.