AKP üyesi parti teşkilatlarında dönenleri tek tek anlattı

AKP üyesi parti teşkilatlarında dönenleri tek tek anlattı
AKP üyesi olduğunu iddia edilen bir vatandaş parti içerisinde olanları anlatarak “Öyle pislikler dönüyor ki utanıyorum" ifadelerini kullandı.

TV5’te yayınlanan habere göre, AKP üyesi olduğu öne sürülen bir vatandaş video çekerek isyan etti. Çok konuşulacak iddialarda bulunan AK Parti üyesi, "Her türlü kullanılıyor parti; gerek nam salmak için, gerek müşteri toplamak için, gerekse sağa sola askıntılık yapabilmek için, gerekse azarlayabilmek için" dedi.

“KENDİ CEPLERİNİ OLDURUYORLAR”

AKP teşkilatlarının yolsuzluklarla ve usulsüzlüklerle dolu olduğunu iddia eden vatandaş, "Dava adamı olmak bu değil, kendi cebini doldurmak değil" ifadelerini kullanarak şu sözleri söyledi:

"Kendi işlerini düzene sokuyor, kendi işlerini raya koyuyor, kendi ceplerini dolduruyor. Dava adamı olmak bu değil, kendi cebini doldurmak değil. Şikayetlerimizi nereye göndersek ''Tamam, tamam'' denilerek geri çevriliyoruz, bir şekilde oyalanıyoruz."

"ÖYLE PİSLİKLER DÖNÜYOR Kİ UTANIYORUM"

Teşkilatların kamu içinde kadrolaşma çalışmalarına da değinen vatandaş, "Madem kadrolaşıyoruz, bari adamakıllı kadrolaşalım" diyerek tepkisini sürdürdü:

"Vatandaş partinin önünden geçmek istemiyor. Gerçekten işe ihtiyacı olan insanları ötelediler; nerede lüzumsuz, nerede keyfi iş arayan insanlar var onlarla doldurdular. Madem kadrolaşıyoruz, bari adamakıllı kadrolaşalım. Öyle pislikler dönüyor ki ben utanıyorum."

İlgili Haberler