"AKP'de çözülme gizleniyor"

"AKP'de çözülme gizleniyor"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, AKP'nin çözülmekte olduğunu ve çözülme sürecini saklamaya çalıştığını ifade etti.

AKP iktidarının CHP ve diğer partileri dizayn etme çabasının olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, "Aslında bu, AKP’nin bir kriz ve tükeniş içerisinde olduğunu gösteriyor. Kolay aşılamayacak bir kriz içerisindeler. Yenilgiyi hazmedemediklerini, CHP’nin ve Millet İttifakı’nın başarılarından ve tüzm zor koşullara rağmen bir arada kalmasından duydukları rahatsızlığı gösteriyor.” dedi.

ERİME GİZLENİYOR

Birgün'de yer alan habere göre, iktidarın, ilk seçimde kaybedeceğini savunan CHP’li Açıkel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir tek yurttaşımızı dışlamadan ve ötekileştirmeden, kalkınma ve kucaklaşma yolunda kararlılıkla yürüyeceğiz. AKP bir yandan kendi içindeki erimeyi, diğer taraftan da muhalefet partilerinin demokratik iletişimini sabote etmek için operasyonlar gerçekleştiriyor. Bunların hepsi başarısız olacak. Karşımızda iflas etmiş bir yönetim biçimi ve iflas etmiş bir zihniyet var.”