AKP’de ‘Cumhur İttifakı’ istifası

AKP’de ‘Cumhur İttifakı’ istifası
AKP'de Cumhur İttifakı'na zarar verdiği gerekçesi ile istifası istenen Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol görevinden istifa etti. Ayrıca, ilçe teşkilatı yönetim kurulu da Antalya İl Yönetimine istifasını verdi.

AKP’de Cumhur İttifakı’na zarar verdiği gerekçesi ile istifası alınan Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un ardından ilçe yönetim kurulunun da istifası alındı.

 AKP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz yıl Korkuteli İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Moğol’un genel merkez tarafından istifası istendi. İstifa eden Moğol’un MHP ile yapılan Cumhur İttifakı’na zarar verdiği için istifasının istendiği belirtiliyor.

İLÇE YÖNETİMİNİN DE İSTİFASI ALINDI

AKP Genel Merkezi Tarafından Cumhur İttifakına zarar verdiği gerekçesiyle istifası alınan AKP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Moğol’un ardından bugün de partinin Antalya İl Başkanlığı tarafından ilçe yönetim kurulunun istifası alındı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı olarak belirlenen MHP’li Ömer Niyazi İşlek’in isminin açıklanmasının ardından, mevcut AKP'li Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Saadet Partisinin Korkuteli Belediye başkan adayı olmuştu.

Korkuteli İlçe Başkanlığı için ise Hüseyin İyican, Kadir Sarıcalar ve Kemal Sancaktar isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.