Yok artık Mehmet Barlas. 2023 seçimlerini 15 Temmuz ile bir tuttu

Yok artık Mehmet Barlas. 2023 seçimlerini 15 Temmuz ile bir tuttu
Yandaşlığın bu kadarı pes dedittirdi. Mehmet Barlas 2023 seçimlerini 15 Temmuz ile bir tuttu. Sabah başyazarı Mehmet Barlas, bugün kaleme aldığı köşe yazısında, 2023 seçimlerinin 15 Temmuz direnişi kadar önemli olduğunu savundu.

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, bugün kaleme aldığı köşe yazısında, 2023 seçimlerinin 15 Temmuz direnişi kadar önemli olduğunu savundu. Barlas bu yazıyla yok artık dedittirdi.

Yandaş gazeteci Mehmet Barlas, 15 Temmuz ile 2023 seçimlerini bir tuttu. Barlas bugünkü köşe yazısında, “Şimdi önümüzde 2023 Haziran seçimleri var. Bu seçimin sonuçları 15 Temmuz direnişi kadar önemlidir. İşte Cumhur İttifakı bu seçimin güvencesidir. Dün 15 Temmuz''u yâd ederken Cumhur İttifakı''nı asla unutmadık.” diye yazdı.

Sabah Gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, “Evet 15 Temmuz 2016, bir ihanetin tarihidir ve bu ihanet hareketine direnç olarak "Cumhur İttifakı" adı verilen bir demokratik birlik ortaya çıkmıştır. Cumhur İttifakı, ülkede siyasetle ilgilenenlerin hiç gözden kaçırmaması gereken bir güç birliğinin ifadesidir.” dedi.

ERDOĞAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJINDA ENFLASYON VURGUSU YAPMIŞTI.

Erdoğan”Vesayetle istikameti değiştirilemeyen, darbeyle yıkılamayan, terörle hizaya getirilemeyen Türkiye''nin ekonomiyle teslim alınmasına rıza göstermeyeceğiz. (Enflasyon) İnşallah bu türbülanstan da ilk çıkan ülkelerin başında gelecek, 15 Temmuz''un devamı olarak gördüğümüz bir badireyi daha geride bırakacağız." demişti

İlgili Haberler