AKP'de FETÖ kavgası büyüyor

AKP'de FETÖ kavgası büyüyor
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un FETÖ'ye ilişkin Superhabertv sahibi Cengiz Er'e ağır ifadeler kullanmasının ardından Cengiz Er'den Uğur'a çok sert yanıt geldi.

AKP’ye yakın Sabah gazetesinin yazarı Dilek Güngör, birkaç gündür yargıda tuhaf işler olduğunu bazı “FETÖ'cülerin de kritik noktalara getirildiğini” yazmıştı. Bu yazılar üzerine, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sabah gazetesini hedef alarak, “Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye, asil şerefli Türk yargısına saldırmaya kalkmasın” demişti.

Bakan Gül’ün “FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar” çıkışı üzerine FETÖ firarileri Emrullah (Emre) Uslu ve Önder Aytaç  ile Işıkçılar cemaatinin yayın organı Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un girdiği “maklube” diyalogları hatırlandı.

Bu haberler üzerine Fuat Uğur, Odatv’yi, gazeteci Soner Yalçın’ı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er’i sosyal medya hesabından hedef aldı.

Mesajında, Superhabertv sahibi Cengiz Er için ağır ifadeler kullanan Fuat Uğur, şu açıklamalarda bulundu.

"Yazılarımla ilgili ahlaksızca çarpıtma yapan iki site var. Biri Soner Yalçın’ın sahibi olduğu “karanlık oda”namlı oda tv. Diğeri Atılgan Bayar’ın kankası, bir marangoz hatası Cengiz Er’in sitesi Süperhaber. Bu ikisi de kendilerini a haberden benim attırdığımı sanan zavallılar.

Cumhurbaşkanı’nın kuzeni olmaktan başka hiçbir özelliği bulunmayan ve bunun rantını yiyen Cengiz Er’in Soner Yalçın ile aynı çizgide olması ise şaşırtıcı değil, çünkü karakteri buna çok uygun.

Daha evvel de ağzının payını verince salya sümük ağlayıp özürler dileyen Cengiz Er’in ahlaki olarak zaten bir patolojik vaka olduğu da herkes tarafından bilindiği için buraya not düştüm. İşten attıran ben değildim ama elimde olsa saniye beklemez attırırdım. Paçamdan düş Cengiz."

1-20190921084739.jpg

CENGİZ ER'DEN ÇOK SERT YANIT

Fuat Uğur'un açıklamalarının ardından Cengiz Er de Uğur’a yine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Cengiz Er mesajında Fuat Uğur için şöyle yazdı:

“Emre Uslu ve Mehmet Baransu’nun ve dahi FETÖ’nün eski tasmalısı Fuat Uğur yine adımı ağzına almış. Yavşadığın zamanları unuttuk mu sanıyorsun? Ne çukur bir adamsın olm sen. FETÖ tasmanı kime emanet etmiş onu söyle...”

İşte o mesaj:

2-20190921084753.jpg