AKP’de “küskün” paniği!

AKP’de “küskün” paniği!
AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Özhaseki, önümüzdeki dönemde düşünülmeyen başkan adayları için, “Başkanlık yapan arkadaşlarımıza Cumhurbaşkanımız yeni görevler düşünüyor. Onları bir yerlerde değerlendirecek, kafasına yazıyor” dedi.

AKP’de bir yandan aday çalışmaları sürdürülürken, önümüzdeki dönemde başkanlık için düşünülmeyen isimleri küstürmemek için de çalışmalar yapılıyor. AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, geride kalan üç ay boyunca başkan adaylarını belirlemek için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalıştıklarını söyledi.

“ONLARI BİR YERLERDE DEĞERLENDİRECEK”

Yaşanan görev değişimlerinin herhangi bir olumsuzluğunun olmadığına vurgu yapan Özhaseki, “Yeni arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz. Emin olun hepsinin ortak özelliği çalışmaları, gayret etmeleri. Zaten eskiden başkanlık yapan arkadaşlarımız için Cumhurbaşkanımız yeni görevler düşünüyor. Onları bir yerlerde değerlendirecek, kafasına yazıyor. Onun günü geldiğinde yavaş yavaş Cumhurbaşkanımız icra ediyor” ifadelerini kullandı.