AKP'de seçim gerginliği devam ediyor

AKP'de seçim gerginliği devam ediyor
Afyonkarahisar'da AKP'li Başkan'ın şoförü ve seçimler için aday adayı olan Halil İbrahim Sevim arasındaki tartışma kavgaya dönüşürken, iki adayı destekleyen seçmenlerin de birbirine girdiği görüldü.

Afyonkarahisar’n Bolvadin İlçesinde AKP’li Belediye Başkanı ve bu dönemde yeniden başkan aday adayı olan Fatih Kayacan ile AKP’den başkan aday adayı olan Halil İbrahim Sevim taraftarları yumruk yumruğa kavga etti.

AKP’li eski Bakan Veysel Eroğlu ve Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanı Hüseyin Sezen, Bolvadin ilçesine gelerek, AKP İlçe binasında, İlçe Başkanı Ömer Dayı ve Başkan aday adayları Fatih Kayacan’la ve Halil İbrahim Sevim’le bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası ise birliktelik pozu verdiler.

OdaTV'nin haberine göre, toplantı çıkışında Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın şoförü Müthiş Yörük ile Belediye Başkan aday adayı Halil İbrahim Sevim arasında sözlü tartışma yumruklaşmaya dönüştü. Yumruklu kavgayı, araya giren AKP Milletvekili İbrahim Yurdunuseven büyümeden önledi.