AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu'ndan şu an bakanlık yapan bir isimle ilgili bomba iddia

AKP'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu'ndan şu an bakanlık yapan bir isimle ilgili bomba iddia
AKP'den istifa ederek DEVA'ya geçen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, şu an bakanlık yapan bir ismin kendisine "Benim hayatım FETÖ'cülerle geçti" dediğini söyledi.

Karar TV'de Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Ahmet Taşgetiren'in sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Milletvekili ve eski AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Yeneroğlu, şu anda da görevinde devam eden bir bakanın FETÖ'cüleri kast ederek kendisine "Mustafa Bey siz bunları tanımazsınız. Benim ömrüm burada geçti" dediğini söyledi.

Mustafa Yeneroğlu, şöyle devam etti:

"HAYATIM ORADA GEÇTİ DİYEN RAHATÇA BAKAN OLABİLİYOR"

"Evet sorunlardan birisi de bu 'hayatım orada geçti diyen biri gayet rahat Bakan olabiliyor. Ama sadece sohbetlerine katılmış, inşaat faaliyetlerine katılmış insanlar terör örgütü üyeliğinden doğduklarına pişman edilebiliyorlar. Bu zalimlik değil de ne?"

"TEHDİTLER ALIYORUM"

"Buna hangi Müslüman susabilir?" diyen Yeneroğlu, kendisinin İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanlığı döneminde insan kaçırma olaylarının ortaya çıktığını belirtti ve farklı yollara başvuracağını söyleyerek bu insanların ortaya çıkarttığını söyledi.

"Tüm bunların arkasında kimin olduğunu bilmesem bu kadar iddialı konuşmam" ifadesini kullanan Yeneroğlu, tehditler aldığını da ekledi.

"ONLAR ADINA UTANIYORUM"

Yeneroğlu, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözünden yola çıkarak "Bu insanlar adına utanıyorum, hukuku bu kadar ayaklar altına alanlar çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorlar, bu kadar adaletsizliğe, hukuksuzluğa hiçbir şey değmez" diye konuştu.