AKP'den Orhan Uğuroğlu açıklaması

AKP'den Orhan Uğuroğlu açıklaması
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent Turan, evinin önünde saldırıya uğrayan YENİÇAĞ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile ilgili açıklamada bulundu.

AKP'den Uğuroğlu açıklaması

YENİÇAĞ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bugün evlerinin önünde saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştirenlerden 3 kişinin yakalandığı öğrenilirken, birinin ise firari olduğu bilgisi verildi. 

Saldırı ile ilgili AKP cephesinden de açıklama geldi. AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve YENİÇAĞ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na gerçekleştirilen saldırılarla ilgili açıklamada bulundu.  

Turan, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Siyasette farklı fikirler, tartışmalar, polemikler hatta ihanetler olabilecektir” diyen Turan, “Ancak kavga, tehdit siyasetin dili olamaz” ifadelerini kullandı.  Turan, “İlgili kurumların gereğini yapacağından hiç şüphem yok. Umarım son olur” dedi.

Turan'ın açıklamaları şu şekilde: 

 "Siyasette farklı fikirler, tartışmalar, polemikler hatta ihanetler olabilecektir. Ancak kavga, tehdit siyasetin dili olamaz. Selçuk Özdağ'a, Orhan Uğuroğlu'na, Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırıları kınıyorum. İlgili kurumların gereğini yapacağından hiç şüphem yok. Umarım son olur"