AKP’li adayın sandık endişesi: “Lütfen gidip oyunuzu kullanın”

AKP’li adayın sandık endişesi: “Lütfen gidip oyunuzu kullanın”
Cumhur ittifakının AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, “Son dönemde sandığa gitme konusunda bir rehavet olduğunu görüyorum. Lütfen sandığa giderek oyunuzu kullanın” sözleriyle teşkilata ve seçmenlere seslendi.

“Yerel seçimlere bir hafta kala, Cumhur İttifakı’nın büyük ortağı AKP’de küskün ve kararsız seçmenleri kazanmak için yoğun çaba sarf ediliyor. Özellikle, AKP Genel Merkezi’ne gelen saha araştırmaları sonucuna göre, geçmiş dönemde AKP’ye oy vermiş kişilerin önemli bir bölümünün, 31 Mart Yerel seçimleri için sandık başına gitmeyeceği ifade ediliyor. AKP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın da, katıldığı bir organizasyonda seçmenleri ve teşkilatını bu konuda uyardı.

“KATILIMIN DÜŞÜK OLACAĞINA İLİŞKİN TESPİTLER VAR”

Büyükakın, “Son dönemde sandığa gitme konusunda bir rehavet olduğunu görüyorum. Seçimlere katılımın düşük olacağına ilişkin tespitler var. Lütfen sandığa giderek oyunuzu kullanın ve etrafınızdaki insanları sanki bir oyla seçimi kaybedecekmişiz gibi ikaz edin” diye konuştu.